Ce a putut spune Vica Blochina despre Gigi Becali: „Nu primea“ VIDEO

Ce a putut spune Vica Blochina despre Gigi Becali: „Nu primea“ VIDEO

Kanal D a dat lovitura cu noua emisiune mondenă adăugată în grilă, la care au participat până acum vedete de renume precum Anamaria Prodan sau Bianca Drăgușanu. Difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, „Fiță cu Adiță“ o va avea ca invitată într-un nou episod pe Vica Blochina. Ce spune fosta dansatoare despre Gigi Becali, afli în rândurile de mai jos ale articolului.

Ce a putut spune Vica Blochina despre Gigi Becali

Vica Blochina va fi protagonista noului episod din „Fiță cu Adiță“, care va fi difuzat vineri. Emisiunea face deja senzație pe Youtube, acolo unde se strâng abonații pentru a afla picanterii din viața unor vedete precum Anamaria Prodan, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, Bogdan de la Ploiești, etc.

Acum pare-se că i-a venit rândul Vicăi Blochina, pe care o veți putea auzi vineri povestind despre viața de lux pe care o ducea pe vremea când era dansatoare. Aceasta primea cadouri prețioase de la bărbați potenți financiar, învârtindu-se în cercuri de oameni influenți.

Pentru cei ce nu știu, în tinerețe, Vica Blochina a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe celebrul Victor Pițurcă, cu care a trăit o intensă poveste de iubire, fiindu-i amantă bărbatului timp de 16 ani de zile. Cei doi au împreună și un fiu, pe Edan, care a venit pe lume acum 14 ani.

Citește și: Cadoul incredibil pe care l-a primit Vica Blochina când era dansatoare. Nici Victor Pițurcă nu a făcut așa ceva pentru ea

„Nu avea masă în față, ci în spate“. VIDEO

Invitată la „Fiță cu Adiță“, vedeta povestește detalii despre viața ei pe când lucra la cunoscutul bar din Capitală, lăudâdu-se că era foarte frumoasă și foarte deșteaptă, fapt pentru care îi era ușor să cucerească bărbați.

Printre altele, fosta dansatoare l-a menționat și pe latifundiarul Gigi Becali, despre care a spus că nu primea niciodată masă în față atunci când vizita clubul.

„Era la fel ca la Moulin Rouge. Iliescu venea acolo, prim ministrul venea acolo… Toate revelioanele erau cumpărate de Cataramă. Adică a fost lumea… Tăriceanu, Gigi Becali venea. El venea și nu avea masă în față, ci în spate“, spune Vica Blochina în promo-ul emisiunii „Fiță cu Adiță“.

Urmăriți Playtech.ro și pe