Ce a putut spune un străin despre România după ce s-a cazat într-un Airbnb. Nu se aştepta la o aşa primire: „E mult mai mult”

Ce a putut spune un străin despre România după ce s-a cazat într-un Airbnb. Nu se aştepta la o aşa primire: „E mult mai mult”
Ce a spus un străin după ce s-a cazat într-un Airbnb în România?

Un turist străin a decis să viziteze România, după ce a auzit că noi ne bucurăm de unele din cele mai frumoase peisaje din lume. Anumite zone le-au atras atenția multor oameni din lumea întreagă, iar câțiva dintre ei au ales să se retragă în câteva locuri speciale pentru liniște. Un bărbat însă s-a cazat într-un Airbnb doar pentru o vizită scurtă. Ce părere a avut despre țara noastră? ,,Este mult peste standardele Airbnb. Mă simt ca acasă’‘, a subliniat acesta.

Ce a spus un turist străin despre România: s-a cazat într-un Airbnb

Din ce în ce mai mulți străini au început să afle de locurile superbe pe care le are România. Unii dintre ei chiar au hotărât să se stabilească aici în unele zone pentru câțiva ani liniștiți. În timpul acesta, alții preferă vizitele scurte, iar pentru asta se cazează la Airbnb.

Un bărbat a rămas impresionat de-a dreptul de cele descoperite, motiv pentru care a postat un filmuleț cu camera închiriată în Cluj pentru a arăta tuturor internauților locul de poveste. Călătorul a susținut că românii sunt foarte generoși și a subliniat că cetățenii care i-au ieșit în drum au fost foarte primitori.

De asemenea, bărbatul a menționat că românii sunt mult mai ospitalieri decât vesticii și că nu s-ar fi așteptat la o asemenea primire deosebită.

„Videoclipul vorbește de la sine despre decalajul masiv de generozitate, și simțul ospitalității între țările occidentale și România. Îmi amintesc o dată în Berlin, Germania, am închiriat Airbnb pentru 1000 de dolari și nu aveam săpun și aveam 1 hârtie igienică”.

,,Unde mai găsești așa ceva?”

El a spus în videoclipul postat pe contul său de Tik Tok faptul că a găsit bomboane delicioase pe masă și o sticlă de prosecco, apă plată și apă minerală în frigider.

,,Acesta este Airbnb-ul meu. Este mobilat complet, mă simt ca acasă, chiar mai bine decât acasă. Dar e mult mai mult. Haideți să vă arăt dușul. E echipat perfect. Șampon, extra șampon, orice am nevoie. Apoi sunt aceste mici cutiuțe, în cazul în care ți-ai uitat periuța de dinți. Sunt, de fapt, două. Unde mai găsești așa ceva? Uitați ce am găsit pe masă. Sunt bomboane.

Nu este deloc un cadou ieftin. Ieri am deschis și frigiderul. Mi-au lăsat apă și prosecco. Apă plată și minerală de la unul din cele mai bune branduri din România. Ce Airbnb dintr-o țară din Vest îți oferă asta? Este mult peste standardele Airbnb”, spune turistul străin.

Urmăriți Playtech.ro și pe