Ce a putut spune Roxana Ghiță despre Elena Marin. Toată țara o aprobă VIDEO

Ce a putut spune Roxana Ghiță despre Elena Marin. Toată țara o aprobă VIDEO
Ce a putut spune Roxana Ghiță despre Elena Marin?

Roxana Ghiță a acceptat o provocare inedită a echipei Kanal D. Fanii au aplaudat-o pentru sinceritate și asumare și au fost de acord în totalitate cu ea în dreptul părerii fostei Războinice despre Elena Marin. Ce a spus focoasa roșcată?

Survivor România 2021: ce a spus Roxana Ghiță despre Elena Marin?

Roxana Ghiță a acceptat provocarea Kanal D și a răspuns unei serii de întrebări rapide despre cei rămași în competiția Survivor România. Fosta Războinică a părăsit deja de luni bune concursul din Republica Dominicană, dar continuă să fie cu sufletul alături de coechipierii ei care au rămas încă pe poziții.

De asemenea, îi sprijină de departe și vine cu gânduri bune pentru ca ultima sută de metri să-i prindă măcar cu energie bună și cu gânduri pozitive spre câștig. Roxana a făcut parte din concurenții care niciodată nu s-au dat înapoi când a fost vorba de propriul adevăr, așa că transparentă ca întotdeauna a răspuns întregărilor fulgerătoare despre Războinicii și Faimoșii care se află încă în Survivor România 2021.

Amintim că marea finală se dispută zilele următoare, iar telespectatorii stau cu sufletul la gură în ceea ce îl privește pe câștigătorul râvnitului trofeu de anul acesta. În competiție au mai rămas doar cinci: Zanni, Elena, Maria, Marius și Andrei. Roxana a amintit de multe ori de preferatul ei în cadrul răspunsurilor date, lucru care i-a înduioșat pe internauții care au văzut postarea. De asemenea, fanii au fost de acord cu ceea ce a spus despre Elena Marin. 

Cum a caracterizat-o pe Faimoasă?

Cine face curat în baracă?
Marius

Cine merge după fructe în junglă?
Andrei

Cine e cel mai amuzant?
Marius

Cine e supărăcios?
Elena sau Maria

Cine se descurcă mai bine la traseul de apă?
Andrei

Dar la cel de sol?
Andrei

Cu cine ai vrea să rămâi pe o insulă pustie?
Andrei

Asociază fiecare concurent cu un cuvânt:

  • Andrei – seriozitate
  • Marius – glume
  • Maria – dramă
  • Elena – … și mai multă dramă
  • Zanni – adrenalină