Ce a putut spune Răzvan Simion despre Diana Șoșoacă. Florin Ristei a sărit imediat să îl lumineze

Ce a putut spune Răzvan Simion despre Diana Șoșoacă. Florin Ristei a sărit imediat să îl lumineze
Ce a spus Razvan Simion despre Diana Sosoaca

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-au adus în discuție și protestele din ultimele zile ale celor care au scandat împotriva măsurilor luate de autrități, dar și numele Dianei Șoșoacă. Astfel, a avut loc o discuție între Răzvan Simion și Florin Ristei, cu privire la această situație.

Ce a putut spune Răzvan Simion despre Diana Șoșoacă

Florin Ristei a vorbit despre protestele din București și din țară, spunând că s-a strigat ”Jos pandemia”, dar a adus-o în discuție și pe senatoarea Diana Șoșoacă.

”- Am înțeles că sunt fanii ei supărați că nu mai are cont pe Facebook, că e blocată sau ceva, și nu mai pot vorbi cu ea. Ăștia de au tot ieșit la proteste nu mai pot afla lucruri despre ea.”, a spus  Răzvan Simion în cadrul emisiunii de la Antena 1.

– Nu, că mai are 14 conturi pe Facebook, ce știi tu. Unele de prin Vietnam, Rusia… Oamenii sunt supărați că nu mai are Șoșoacă corturi în care să-i primească. (…) Oamenii au strigat ”Jos Pandemia ”, a sărit Florin Ristei în ajutorul colegului său care nu știa faptul că senatoarea Diana Șoșoacă posedă mai multe conturi de socializare cu care discută cu fanii ei.

Amintim că Diana Șoșoacă a fost interzisă, din nou, pe Facebook, chiar înaintea de începerea protestului pe care l-a anunțat a fi masiv. Cum a explicat însă fostul membru al AUR situația actuală, dar și ce le-a transmis celor de la conducerea celebrei rețele de socializare.

Tot în această Răzvan Simion a vorbit și despre numerele la loto, glumind pe seama celebrei clarvăzătoare Carmen Harra:

”Și Carmen Harra la fel, le visează doar lunea, după ce apar numerele duminică. Așa am auzit”, a spus acesta.

Diana Șoșoacă, interzisă din nou pe Facebook

„Din nou supusa restricțiilor: Răscoala de la 1907 incalca standardele comunității facebook! 3 grupuri restricționate! Marș”, a fost mesajul dur al Dianei Șoșoacă din mediul online.

Amintim și că Diana Șoșoacă, George Simion și Claudiu Târziu vor primi amendă a câte 15.000 de lei fiecare, după protestul care a avut loc luni, 29 martie, în București. În plus, alături de aceștia, încă 5 persoane implicate în manifestația din Capitală vor primi această amendă fiecare.

George Simion, liderul AUR a spus că membrii AUR îşi asumă să participe la proteste, alături de români, dar că nu AUR a organizat aceste proteste, ci „românii simpli”.

„Am participat, în continuare membrii AUR vor participa la protestele din toată ţara, în funcţie de decizia proprie, este opţiunea de a lupta pentru libertate. Noi ne-am asumat să fim alături de români la aceste proteste, nu organizăm, dar participăm. (…) Românii sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, este protestul lor, este protestul românilor simpli”, a spus George Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI