Diana Șoșoacă, interzisă pe Facebook , chiar înaintea de începerea protestului pe care l-a anunțat a fi masiv

Diana Șoșoacă, interzisă pe Facebook , chiar înaintea de începerea protestului pe care l-a anunțat a fi masiv
Diana Sosoaca, interzisa din nou pe Facebook

Parlamentarul Diana Șoșoacă a luat foc. Controversata avocată a fost interzisă, din nou, pe Facebook, chiar înaintea de începerea protestului pe care l-a anunțat a fi masiv. Cum explică fostul membru al AUR situația actuală în care se află și ce mesaj le transmite celor de la conducerea celebrei rețele de socializare.

Diana Șoșoacă, interzisă pe Facebook

Ziua și nemulțumirea pentru Diana Șoșoacă. Controversata avocată a rămas fără contul său de pe Facebook, înaintea protestului masiv pe care l-a anunțat, cu puțin timp în urmă. Senatoarea a fost blocată de pe celebrul site de socializare după ce ar fi încălcat regulile și standardele comunității impuse de rețeaua lui Mark Zuckerberg.

Renumitul politician a avut mai multe probleme, de-a lungul timpului, cu paginile oficiale, conturile și grupurile pe care le administrează pe Facebook, primind din partea departamentului de ajutor al rețelei sociale numeroase mesaje și avertismente cu privire la încălcarea regulilor site-ului. Printre motivele evidențiate, principalul ar fi instigarea la ură și insulte.

Diana Șoșoacă a fost revoltată de faptul că, printre atenționările pe care le-a primit din partea conducerii Facebook, se numără și un mesaj în care este anunțată că va fi restricționată timp de șapte zile din cauza unei postări despre Răscoala de la 1907. Vedeta a luat foc, exprimându-și nemulțumirea pe unul dintre grupurile pe care încă nu a fost blocată.

„Din nou supusa restricțiilor: Răscoala de la 1907 incalca standardele comunității facebook! 3 grupuri restricționate! Marș”, sună mesajul dur al Dianei Șoșoacă din mediul online.

Diana Șoșoacă, revoltată din cauza petiției anti-români din funcțiile publice

Petiția „Fără români în funcții publice”, lansată de un celebru ONG din România a stârnit vâlvă în lumea politică autohtonă. Parlamentarul Diana Șoșoacă și-a exprimat profundul dispreț față de această inițiativă, printr-un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și Dan Barna, pe care-i bănuiește că sunt în spatele acestei idei:

„Ce român și ce trădător își mai poate dori să fie condus de străini? Ce reușite a avut președintele Iohannis, în afară că a dezbinat România, pas cu pas, cu guvernul lui. Unicul parlamentar care mai luptă pentru România sunt eu. La acest moment, avem, de 31 de ani, conducere străină, cu ordine primite din afară, prin plicuri, care vin via Berlin-Viena-București.

Am un mesaj pentru cei ce au semnat petiția: Să lase politica anti-română deoparte. Din plenul Senatului am menționat că avem legi pentru apărarea oricărei etnii, dar nu avem pentru apărarea românilor. E bine că vedem și noi care sunt trădătorii și cine sunt cei manipulați. În spatele acestei mișcări avem doi protagoniști: Iohannis și Barna”, a declarat Diana Șoșoacă, acum câteva zile, la Aleph News.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI