Ce a putut spune Moroșanu despre Elena Marin de la Survivor 2021. Nimeni nu se aștepta

Ce a putut spune Moroșanu despre Elena Marin de la Survivor 2021. Nimeni nu se aștepta
Ce a putut spune Morosanu despre Elena Marin de la Survivor 2021

Cătălin Moroșanu sare în apărarea Elenei Marin de la Survivor România. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvinte! De ce o acuză, din nou, coechipierii săi pe frumoasa dansatoare și cine sunt foștii concurenți care o numesc falsă, spunând că se victimizează.

Ce a putut spune Moroșanu despre Elena Marin de la Survivor 2021

Elena Marin a revenit în centrul atenției telespectatorilor de la Survivor România. După ce i s-a făcut rău la Consiliul de elimnare de duminică, 13 iunie, roșcata a fost din nou atacată de către colegii ei. Nu doar atât, Cucu de la Noaptea Târziu a fost primul care a declarat că celebra coregrafă s-ar victimiza mult prea tare.

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.

Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni. Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată”, a declarat Cucu de la Noaptea Târziu pe contul lui de Instagram.

Invitat în cadrul podcastului lui Jador, Cătălin Moroșanu a fost revoltat de felul în care este tratată Elena Marin la Survivor România. Celebrul luptător îl contrazice pe Zanni și a sărit în apărarea Faimoasei dansatoare, dând de înțeles că vedeta nu ar fi putut înscena așa ceva și că nivelul la care s-a ajuns în competiție a scăpat de sub control.

„Știu faza asta. Îți dai seama la ce nivel au ajuns? Să creadă că s-a scobit în nas, să îi curgă sânge și să se prefacă. Vezi ce face concursul ăsta din tine? Cum să se prefacă cineva că îi curge sânge din nas?!”, a fost reacția lui Cătălin Moroșanu.

Simona Hapciuc, atac direct la adresa Elenei Marin

Fosta Faimoasă Simona Hapciuc a șocat internauții atunci când a declarat că nu mai este de partea Elenei Marin. Blondina a declarat pe Instagram că regretă faptul că a susținut-o pe coregrafă, pe care acum o numește falsă, necrezând episodul cu sângele din nas.

„M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.

Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât de mult greșesc câteodată.

Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit…”, a scris Simona Hapciuc, la InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI