Ce a putut spune Ilie Năstase despre noul antrenor al Simonei Halep. Declarații surprinzătoare (exclusiv)

Ce a putut spune Ilie Năstase despre noul antrenor al Simonei Halep. Declarații surprinzătoare (exclusiv)
Ce a putut spune Ilie Năstase despre noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep și-a ales noul antrenor de tenis, lăsându-se pe mâinile competente ale lui Patrick Mouratoglou. Cu toate aceste, Ilie Năstase nu pare extrem de încântat de faptul că tenismena originară din Constanța va fi antrenată de francezul cu origini grecești. Ce a declarat fostul lider mondial la tenisul masculin.

Reacția lui Ilie Năstase despre noul antrenor al Simonei Halep

De când Simona Halep l-a ales ca antrenor pe francezul Patrick Mouratoglou, după încheierea contractului cu Darren Cahil, Ilie Năstase a făcut declarații surprinzătoare privind specialistul care o va antrena pe câștigătoarea de la Roland Garros din 2018.

Fostul lider mondial al tenisului masculin a declarat că nu este familiarizat cu stilul de antrenor al lui Patrick Mouratoglou, deși francezul a avut sub contract jucători de tenis foarte buni.

„Eu nu-l cunosc. Nu-i știu nici stilul de antrenor! Pe de altă parte, el a avut sub contract doar jucători buni.

Nu știu sau nu am auzit să fi crescut copii, de cinci sau șase ani, și să-i ducă spre marea performanță și spre trofee. Să facă din ei campioni mondiali!

Într-un fel, și eu poate, dacă aș fi reușit să-I antrenez pe un Djokovici sau pe un Nadal sau pe Barty, aș fi avut o faimă aparte în rândul antrenorilor.

Nu vreau ca lumea să înțeleagă repede ca pe o critică ceea ce spun! Fiindcă lumea uită că pe teren nu joacă antrenorul!”, a spus Ilie Năstase, pentru impact.ro.

„Ea știe mai mult tenis ca mulți antrenori din lume!”

Ilie Năstase o laudă pe Simona Halep ori de câte ori are ocazia, fiind una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din lume.

Fostul lider mondial al tenisului masculin este de părere că jucătoarea originară din Constanța este o sportivă complexă și extrem de talentată, care ar fi putut să se antreneze de una singură, fără a întâmpina probleme.

„Personal, eu încă cred că putea să joace și să se antreneze și singură. Am mai spus asta, e capabilă de chestia asta, fiindcă a ajuns la maturitatea la care știe deja ce are de făcut.

Ea știe mai mult tenis ca mulți antrenori din lume. Dar, dacă ea vrea să facă schimbări, atunci să schimbe! Foarte bine! Așa să facă! Să încerce tot felul de variante până va găsi ce-i convine.

E dreptul ei să facă orice alegere ar dori! Noi ceilalți, nu putem decât să-i urmărim și să-i respectăm dorințele!”, a completat Ilie Năstase pentru sursa citată anterior.