Ce a putut spune Ilie Năstase despre Dan Puric. Ești de acord cu el? VIDEO

Ce a putut spune Ilie Năstase despre Dan Puric. Ești de acord cu el? VIDEO
Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la președinție

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost invitat într-o nouă ediție a podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, directorul editorial al grupul de presă Gândul. Cei doi au abordat mai multe subiecte, precum cine ar vota Ilie Năstase ca și președinte.

„L-aș vota pe Dan Puric dacă ar candida la președinția României”

Fostul mare jucător de tenis a spus în podcastul lui Adrian Artene că ar vrea să-l vadă pe Dan Puric în funcția de președinte al României. Ilie Năstase a adăugat, spunând că îl apreciază și nu s-ar gândi de două ori dacă ar fi să-l voteze.

„Îl știți pe domnul Dan Puric? Eu mâine l-aș vota președintele României pe acest om. Vorbește din suflet și spune adevărul, care deranjează pe toată lumea. L-am auzit pe unul spunând că e prorus (Dan Puric – n.r.). El e mai român…. și în primul și în primul rând este credincios. Crede în Dumnezeu, asta îmi place la el. Și i-am zis: «dacă vreodată candidezi, cu două mâini vin să te votez. Cu două mâini»”, povestește fostul mare sportiv, în cadrul discuției cu Adrian Artene.

Noul podcast poate fi vizionat în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

Ilie Năstase, mărturii despre tatăl său

În aceeași ediție a podcastului, marele tenismen a vorbit și despre un subiect mai delicat pentru el. Este vorba despre tatăl său, care a fost arestat și torturat din cauza unui dosar în care, de fapt, acesta nu avuse nicio implicare.

„Fiind acolo, știau pe unde… Îi căutau peste tot. Dar în perioada aia, cred că și acum a rămas sistemul ăsta, până nu prinde hoțul ăia care… sunt ei vinovați. Polițistul a murit, l-au bătut atât încât a murit. El (n.r. tatăl lui Ilie Năstase, colector la BNR) colecta, era în față, polițistul în spate. Mă duceam și eu cu ei duminica și colectam toți banii de la intreprinderile de stat adică și unde se făcea pâinea, la bănci, la instituțiile statului.

A suferit mult, pentru că îi băteau, ăsta e adevărul. Și îi băteau niște foști sportivi de la Dinamo, boxeri și luptători. Le dădeau la ficat cum se dă să nu îți rămână semn. Când a ieșit de la Miliție, de pe Calea Victoriei, am mers, îl țineam de mână și, la un moment dat, l-a claxonat o mașină și a căzut, și-a spart capul. Astea le țin minte”, a mai povestit acesta în cadrul podcastului.

Ilie Năstase a spus că „dacă mă fac mare o să îl omor și nu am avut șansa asta, pentru că a plecat din România”.