20 sept. 2021 | 19:24

Ce a putut spune Ilie Năstase despre Emma Răducanu. A cam comis-o, din nou!

Sport
Ce a putut spune Ilie Năstase despre Emma Răducanu. A cam comis-o, din nou!
Ilie Năstase este de părere că „se schimbă generațiile”

Noul fenomen mondial în tenis, Emma Răducanu, l-a impresionat pe celebrul Ilie Năstase prin performanța de a ajunge în finala US Open. Fostul mare jucător român a avut totuși câteva remarci ironice la adresa britanicei cu origini românești. În același timp, Ilie Năstase este de părere că în tenisul feminin sunt mult mai multe schimbări decât în tenisul masculin, unde Djokovich este figura dominantă a ultimilor ani.

Năstase este de părere că „se schimbă generațiile”

Performanța tinerei de 18 ani, Emma Răducanu, britanica cu origini românești este un lucru impresionant. Nici celebrul Ilie Năstase nu a rămas impasibil la performanța tinerei, apreciind faptul că anul acesta finala feminină a fost una a adolescenților. În același timp, fostul număr unu mondial și câștigător de US Open în 1973, a mai fost de părere că în tenisul feminin, comparativ cu ce se întâmplă la băieți, este într-o permanentă schimbare.

„E frumos că două fetițe de 18 și 19 ani sunt în finală, una din calificări! Se schimbă generațiile. La fete e momentul să se întâmple asta, la băieți nu cred”, a declarat Ilie Năstase

„Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep”

În același interviu Ilie Năstase, care a participat la nunta Simonei Halep, a vorbit și despre actuala situație a sportive române în clasamentul WTA, și dacă aceasta va putea reveni la forma care a consacrat-o în acești ani.

„Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul unu. Aia contează. Că este acum pe locul 14, după mine, asta nu mai contează. Ea oricum nu este jucătoare de locul 14. Clasamentele nu spun întotdeauna adevărul.

Simona Halep joacă de numărul 1, 2, 3, acolo. Clasamentele nu mai contează. Ştiu că o să joace la Indian Wells, Cluj-Napoca şi la Turneul Campioanelor, dacă se califică.”, a mai declarat Ilie Năstase la Centrul Naţional de Tenis, citat de Agerpres.

Ilie Năstase face alte declarații pe marginea performanței adolescentei de 18 ani

Celebrul jucător de tenis este recunoscut pentru faptul că, de cele mai multe ori, a spus ceea ce a gândit și fără menajamente. Deși impresionat de performanța Emmei Răducanu de a ajunge în finala US Open, Ilie Năstase declară că nu ar trebui să fie neapărat motiv de mândrie pentru români, având în vedere care este, de fapt, cetățenia acesteia.

„Despre Emma Răducanu nu pot să spun prea multe pentru că nu o ştim nici noi, cei din tenis. Ea s-a născut în Canada şi a crescut în Anglia unde s-a inventat tenisul şi fotbalul. După nume, da, putem să ne mândrim cu ea, dar altfel de ce?  Pentru că ea s-a născut în altă ţară.

Sunt foarte mulţi români care s-au născut aici şi nu ne mândrim cu ei. Nu văd de ce. Tatăl ei este român, poartă numele Răducanu, da e un lucru frumos că e un nume românesc, dar şi Andreescu şi ea reprezintă alte ţări. Nu ştiu dacă avem o genă aparte pentru sport noi românii, dar suntem talentaţi fără condiţii.”, declară Ilie Năstase.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro