Mihaela Rădulescu, despre marele regret din viața sa: ‘Mi-am destrămat căsnicia’

Mihaela Rădulescu, despre marele regret din viața sa: ‘Mi-am destrămat căsnicia’
Mihaela Rădulescu, despre marele regret din viața sa: ‘Mi-am destrămat căsnicia’

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită și fericită. Pe lângă o carieră de succes, diva de la Monaco are cu ce se mândri. Ea are un băiat din fosta căsnicie și un iubit cu care se înțelege de minune.

Mihaela Rădulescu, despre marele regret din viața sa

Cu toate astea, Mihaela Rădulescu are și regrete. Vedeta a împlinit recent 52 de ani. Ea a fost invitată în podcastul găzduit de Amalia Enache și a făcut mai multe dezvăluiri despre perioada de divorț, când a decis să părăsească România.

“Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici.

Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădiniția, eu trebuia să merg după el.

Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilui.

A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine”, a declarat Mihaela Rădulescu.

De ce a plecat în Monaco

După divorțul de Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu spune că și-a dorit ca fiul ei să aibă o copilărie normală, așa că fostul soț a decis să meargă în Monaco.

Chiar dacă pe acea vreme părea că a dat lovitura cu plecarea în Monaco, viața Mihaelei Rădulescu nu era prea ușoară atunci.

“Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a continuat ea.

Mihaela Rădulescu: „Mi-am destrămat căsnicia”

Și-a revenit cu ajutor și s-a bucurat când a realizat că nimeni nu stă la pândă ca să o fotografieze și fiul ei are o viață normală.

„În a doua săptămână în Monaco merg în parc cu copilul (…) Am realizat că copilul meu este liber”, a spus diva.

Diva spune că uneori regretă că Ayan nu a crescut într-o familie funcțională, cu părinți care să aibă o relație de iubire.  Ea spune că și-ar fi dorit să nu destrame căsătoria cu Elan.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI