Ce a putut spune Gigi Becali despre Vladimir Putin și acțiunile sale. Mesaj pentru refugiații din Ucraina

Ce a putut spune Gigi Becali despre Vladimir Putin și acțiunile sale. Mesaj pentru refugiații din Ucraina
Gigi Becali l-a crisitcat dur pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru decizia de a invada Ucraina

Ce a putut spune Gigi Becali despre Vladimir Putin și acțiunile sale. Atacul declanșat de Rusia, joi dimineață, împotriva Ucrainei a uluit și revoltat o lume întreagă. Dar cel mai dramatic efect sunt pierderile de vieți omenești și dezrădăcinarea a zeci și zeci de mii de oameni de la casele lor. România se pregătește să primească sute de mii de refugiați. Nici patronul FCSB n-a putut rămâne insensibil la tragedia ce are loc în Ucraina. Gigi Becali a spus că e gata să-și ofere ajutorul dacă i se va cere și l-a înfierat cu mânie pe președintele Rusiei.

Ce a putut spune Gigi Becali despre Vladimir Putin și acțiunile sale

Ce a putut spune Gigi Becali despre Vladimir Putin și acțiunile sale. Lângă România se derulează una dintre marile drame ale omenirii: războiul. Rusia a invadat militar, joi dimineață, Ucraina, iar războiul declanșat a dus deja la sute de morți și zeci de mii de persoane care fug din calea conflagrației.

Gigi Becali n-a rămas insensibil la drama ce are loc în țara vecină cu România. Deși apăruseră informații conform cărora patronul FCSB a trimis autobuzul echipei la Botoșani pentru a prelua refugiați și a-i duce în locurile stabilite pentru adăpostirea lor, acest lucru a fost infirmat chiar de latifundiar.

Dar Gigi Becali a declarat că „telefonul meu este deschis” și că va interveni dacă i se va cere ajutorul.

„Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă (n.r. – Vladimir Putin). Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Mesaj pentru refugiații din Ucraina

Gigi Becali l-a criticat aspru, în schimb, pe Vladimir Putin pentru decizia de a invada Ucraina. Omul de afaceri la comparat pe președintele rus cu regele Iudeii, Irod cel Mare, care a ordonat uciderea a 21.000 de prunci, în încercarea de anihilare a vieții celui ce fusese proorocit a fi „Regele Lumii”, Isus Hristos.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om Irod a omorât 21.000 de prunci. Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat”, a declarat Gigi Becali, conform aceleiași surse.

România se pregătește de un aflux uriaș de refugiați dinspre Ucraina. Conform Digi 24, 7.000 de ucraineni au ajuns în România, în ultimele 24 de ore. Legendarul antrenor român, Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la Dinamo Kiev, a reușit să plece din capitala Ucrainei cu o mașină și este așteptat cu înfrigurare să ajungă în România.