Ce a putut spune Doinița Oancea despre Ionuț Ghenu la PRO TV. Cătălin Măruță a fost șocat să audă așa reacție

Ce a putut spune Doinița Oancea despre Ionuț Ghenu la PRO TV. Cătălin Măruță a fost șocat să audă așa reacție
Ce a putut spune Doinita Oancea despre Ionut Ghenu la PRO TV

Doinița Oancea a făcut spectacol la PRO TV. Frumoasa actriță a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica Sosuri Iuți, unde prezentatorul emisiunii a încercat să o facă să-și dezvăluie cele mai ascunse secrete. Ce a spus Doinița despre fostul ei iubit, Ionuț Ghenu. Cătălin Măruță a fost șocat să audă așa reacție.

Ce a putut spune Doinița Oancea despre Ionuț Ghenu la PRO TV

Doinița Oancea a fost întrebată cum îl poate caracteriza pe fostul ei iubit Ionuț Ghenu. Deși cei doi foști parteneri și-au separat drumurile, iar Ghenu este, în prezent, logodit cu artista Lora, Doinița Oancea a avut numai cuvinte frumoase, de laudă, la adresa bărbatului cu care și-a împărțit viața mai bine de patru ani de zile.

„Amuzant, grijuliu și… mai trebuie un cuvânt, stai să mă gândesc. Vai de capul meu! Cu vorbele la el, nu neapărat vrăjitor, dar cu replici la orice. Da, este un băiat inteligent. De ce să mănânc iute, pot să citesc… Mamă, ești pe fază? Am fost împreună 4 ani și jumătate.

Doinița Oancea, despre vedetele care nu au ce căuta în showbiz

Întrebările incomode nu s-au oprit aici. Actrița a decis să spună adevărul despre relația ei cu Augustin Viziru, spunând că între ea și fratele lui Lucian Viziru nu a existat nimic mai mult decât o frumoasă prietenie. Doinița i-a mărturisit lui Cătălin Măruță care sunt persoanele publice care, din punctul ei de vedere, nu au ce căuta în showbizul românesc.

Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă. Poți fii persoană publică sau vedetă dacă ai niște calități, și nu mă refer la cele fizice, ci lucruri pe care oamenii vor să le știe. Un talent, ceva. Bianca Drăgușanu a ajuns cunoscută altfel. Nu sunt ele numite vedete în showbiz?

Cu ce bărbat din showbiz ar fugi Doinița Oancea pe o insulă pustie

Și pentru că Măruță nu s-a dat bătut cu una, cu două, Doinița Oancea a răspuns la o întrebare arzătoare. Dintre Augustin Viziru, Ionuț Ghenu și Dorian Popa, bruneta l-a ales pe juratul de la Next Star pentru a salva planeta, în cazul unui scenariu apocaliptic.

Aș pleca cu Dorian Popa pe o insulă pustie, pentru că este genul care se aventurează în orice, manâncă orice, face orice. Cred că alături de un om ca ăsta aș putea să salvez și lumea.”, a mărturisit Doinița Oancea în cadrul emisiunii La Măruță.