Ce a făcut Romanița Iovan la 8 ani de la moartea lui Adrian, în accidentul aviatic din Apuseni VIDEO

Ce a făcut Romanița Iovan la 8 ani de la moartea lui Adrian, în accidentul aviatic din Apuseni VIDEO
Ce a facut Romanita Iovan la 8 ani de la moartea lui Adrian, in accidentul aviatic din Apuseni

Au trecut opt ani de când Adrian Iovan, soțul Romaniței Iovan, nu mai este printre noi. Pilotul nu a mai apucat să-și vadă băiatul mare, deoarece a murit în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni. Acesta își doarme somnul de veci într-un cavou din Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde sunt îngropați și părinții săi. Ca în fiecare an, creatoarea de modă îl omagiază pe tatăl copilului ei, dovadă fiind pozele postate de Romanița pe rețelele sociale.

Se împlinesc 8 ani de la tragedia aviatică în care și-au pierdut viața Adrian Iovan și Aura Ion

Celebra creatoare de modă Romanița Iovan le-a împărtășit urmăritorilor săi, prin intermediul mai multor filmulețe publicate pe internet, că a mers din nou în Munții Apuseni, locul unde s-a întâmplat nefastul accident aviatic în care și-a pierdut soțul și tatăl băiatului ei. Nici în acest an, vedeta nu a făcut rabat de la regula comemorării lui Adrian Iovan.

Prezența în Apuseni a devenit o tradiție pentru creatoarea de modă, care merge an de an la locul unde s-a întâmplat tragedia în care a pierit pilotul Adrian Iovan, soțul și tatăl fiului ei, Albert.

Romanița Iovan, omagiu emoționant pentru soțul ei

Romanița Iovan obișnuiește să viziteze locurile pe care le-a văzut ultima dată soțul ei și împarte pachete localnicilor. Organizează chiar și parastas pentru Adrian. Acum doi ani, femeia de afaceri a mers în Apuseni împreună cu Albert, cei doi stând două zile în zonă. Stilista aduce un omagiu soțului ei în fiecare lună ianuarie, chiar dacă aceasta și-a refăcut viața sentimentală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanita Iovan (@romanitaiovan)

Cum s-a întâmplat accidentul din Munții Apuseni

În ianuarie 2014, avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbușit în Munții Apuseni. Acesta și studenta Aurelia Ion nu au supraviețuit din cauza gerului năprasnic și a rănilor suferite. Aeronava YR-BNP, model Britten Norman BN-2A-27 Islander, s-a izbit de sol, după ce pe aripi s-a depus gheaţă. Mai mult, în urma investigației s-a mai stabilit că accidentul a fost cauzat și de deciziile eronate ale comandantului, una dintre ele fiind efectuarea cursei în condiții meteo nefavorabile.

Albert nu a apucat să-l cunoască foarte bine pe tatăl său

Albert, fiul lui Adrian și al Romaniței Iovan, avea doar șapte ani pe atunci. Designerul a dezvăluit, de-a lungul timpului, că vorbește adesea cu băiatul ei despre tatăl lui, chiar dacă tânărul nu prea a apucat să îl cunoască foarte bine.

„Lucrurile sunt mai dureroase când știi că Adrian a murit cu zile, a murit înghețat. Hipotermie scrie pe certificatul de deces”, a declarat Romanița Iovan în trecut.

Echipajele de salvare au ajuns la victime după 6 ore de căutări prin zăpadă

Ceilalţi cinci pasageri din avion au scăpat cu viaţă, fiind găsiți de echipele de salvare după șase ore de căutări. Aurelia Ion avea 24 de ani, în momentul tragediei aviatice, iar Adrian Iovan, 55 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanita Iovan (@romanitaiovan)