Ce a putut găsi ADDA în zăpada de pe pârtie. Artista, șocată: „Cum, mă, să faci așa ceva?!”

Ce a putut găsi ADDA în zăpada de pe pârtie. Artista, șocată: „Cum, mă, să faci așa ceva?!”
ADDA, şocată de ce a găsit în zăpada de pe o pârtie din România

Aflată în vacanţă la munte cu familia, Adda a rămas surprinsă de ce a putut găsi în zăpada de pe pârtie. Fosta concurentă de la “Asia Express” a fost şocată de nepăsarea românilor, motiv pentru care a dorit să posteze câteva imagini pe reţelele de socializare.

Adda, surprinsă de ce a găsit pe pârtiile din România

Pentru a-l sărbători pe Cătălin Rizea, soţul său care este şi Ioan, Adda a plecat la munte pentru câteva zile. Din păcate, artista care se aştepta la un weekend liniştit şi la momente frumoase a fost surprinsă de ce a putut găsi în zăpada de pe pârtie. Fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva!” şi “Asia Express” a fost atât de şocată de nepăsarea oamenilor, încât a postat câteva fotografii pe Facebook.

Cântăreaţa nu s-a mai putut abţine când a văzut pârtia plină de sticle, pahare de cafea şi ambalaje, obiecte care ar putea deveni extrem de periculoase pentru un schior neexperimentat.

“Am găsit în zăpadă ambalaje de ciocolată, pungi, pahare de cafea iar când am găsit sticla asta, nu m-am mai putut abţine! Cummm măă să faci aşa ceva?! Cuum?! Asta spune totul despre unii oameni! Să vă fie ruşine! Avem o ţară aşa de frumoasă şi ne batem joc de ea!!!!! SCHIMBAREA VINE DE LA FIECARE DINTRE NOI”, este mesajul postat de Adda, pe pagina sa de Facebook.

Aşa cum era de aşteptat, internauţii au reacţionat imediat la postare, felicitând-o pe artistă pentru exemplul dat.

“Bunul-simţ lipseşte multora! România e o țară frumoasă, păcat că sunt mulți care își bat joc de ea”. “ADDA, ai dat un exemplu, felicitări! Dacă toți cei care te urmărim am fii mai responsabili şi am strânge măcar un deşeu de pe jos! Eşti influencer deci poți influenţa comportamentul. Foarte bine”. “Bunul simț lasă de dorit. Unii oameni nu știu să aprecieze, să promoveze ei curățenia”, sunt doar câteva dintre comenariile lăsate de fani.

Adda și Cătălin Rizea învaţă să meargă pe schiuri

Unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, Adda şi Cătălin, împreună cu micuţul Alexandru, au început noul an la munte, în Poiana Braşov. Cei trei au dorit să înveţe să schieze, aşa cum au lăsat de înţeles pe reţetele de socializare.

“Prima oară pe schiuri”, a scris Cătălin Rizea.

“Eu nu mă pricep la ski nici pe pârtia de copii”, a recunoscut şi fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva!”.

Se pare că familia Rizea iubeşte România, dat fiind că nu au ales, ca multe alte vedete, locaţii exotice, precum Zanzibar sau Maldive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI