Adda, gest indecent în public. Cum a apărut în fața fanilor: ”Intră să le vezi!”

Adda, gest indecent în public. Cum a apărut în fața fanilor: ”Intră să le vezi!”
A uimit pe toată lumea cu gestul său. Ce a făcut Adda în public

După participarea incendiară de la “Asia Express”, Adda face un gest indecent în public. Iată cum a apărut artista în faţa fanilor de pe reţelele de socializare!

Fotografia Addei care a uimit internauţii

Deşi aţi zice că după participarea la show-ul “Asia Express” nu mai poate şoca cu nimic, iată că Adda a uimit pe toată lumea cu un gest indecent făcut în public. De vină pentru acest lucru ar fi fost chiar Cătălin Rizea. Cântăreaţa a dorit să sărbătorească cei 700.000 de prieteni strânşi pe Instagram cu nişte baloane mari umplute cu heliu, însă soţul său pare să îi fi stricat planurile.

Drept urmare, a luat totul ca pe o glumă şi a pozat în cele mai amuzante ipostaze. A postat totul pe net, iar admiratorii au râs copios.

“Pentru că ne-am adunat 700.000 de prieteni pe instagram, am zis să fac o poză drăguţă, de fetiţe. Domnul husband chef, s-a oferit să îmi cumpere baloane. Pe principiul – Am vorbit,am rezolvat, dar nu se poate, m-am trezit cu 3 baloane fleşcăite şi deosebit de urâte. Cred că le-a cumpărat de la standul de depresie. Trebuiau umplute cu heliu ca să STEA! Aşa că am improvizat… intră să le vezi!”, a scris Adda în dreptul imaginilor.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pe concurenta de la “Te cunosc de undeva!” pentru modul în care a ales să treacă peste acest moment.

“Ești fenomenală! Pur și simplu te ador, vă ador pe toți trei. Sunteți o familie minunată!”. “Ultima poză caterinca tare. Ești superbă și plină de viața! Te pup”. “Eşti plină de energie pozitivă şi foarte inventivă!”. “Nostimă , haioasă , simpatică”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Cătălin Rizea e semifinalist la „Chefi la Cuțite”

Deşi se ceartă des şi au relaţie cu năbădăi, Adda şi Cătălin se iubesc la nebunie. De curând, concurentul de la “Chefi la Cuţite” a ajuns în semifinala show-ului culinar. Se pare că i-a impresionat pe chefi cu preparatele sale iar cea care l-a împins de la spate să participe a fost chiar artista.

“Nu-mi vine să cred. Abia aștept să o sun pe Adda să îi spun că sunt în semifinale. Cred că leșină nebuna. Datorită ei am ajuns aici pentru că era o chestie pe care mi-o doream. Ea a a fost brânciul ală de care aveam nevoie.  Am fost cu ea invitat special după Asia Express la Chefi la Cuțite, acolo unde am pregătit un preparat. (…) Mi-a ieșit foarte foarte bine. Adda de multe ori îmi spunea că trebuie să mă duc la emisiune”, a spus Rizea.

Replica Addei nu a întârziat să apară:

“SEMIFINALAAAA!!! A leșinat nebună! Dar după tine! Te iubesc! SUNT CEA MAI MÂNDRĂ!”, a scris cântăreaţa, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI