Ce a publicat Simona Halep după ce s-a aflat că familia ei nu îl vrea pe Toni Iuruc

Ce a publicat Simona Halep după ce s-a aflat că familia ei nu îl vrea pe Toni Iuruc
Ce a publicat Simona Halep după ce s-a aflat că familia ei nu îl vrea pe Toni Iuruc

Deși respecta prima regulă esențială, cea de a face parte din grupul etnic al familiei, potrivit surselor ziare.com, părinții Simonei Halep nu ar fi încântați de relația fiicei lor cu Toni Iuruc, din cauza vârstei și a istoricului său, având 2 căsătorii la activ. Adevărul a ieșit la iveală recent, chiar de ziua sportivei, datorită unei urări emoționante din partea nepoatei sale.

Urarea care a relevat adevărul, după ce s-a zvonit că familia Simonei Halep nu îl vrea pe Toni Iuruc

Ultima postare a Simonei Halep de pe contul personal de Instagram a pus punct speculațiilor cum că familia sa ar fi împotriva căsătoriei ei cu Toni Iuruc. Ea și-a filmat nepoata în timp ce îi cânta ”La mulți ani”, spunând, în final, ”Simona să trăiască și Toni s-o iubească”, semn că familia sportivei este de acord cu relația celor doi, ba chiar nepoțica își dorește ca ei să formeze o familie.

Radu Banciu: „Strălucitoare în brațele unui nimeni”

Realizatorul TV Radu Banciu s-a arătat revoltat de alegerea amoroasă a Simonei Halep. „O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția!”, a declarat realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

Toni Iuruc, vise mari din tinerețe. Pe ce afacere a vrut să pună mâna? 
Toni Iuruc, vise mari din tinerețe. Pe ce afacere a vrut să pună mâna?

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam.

O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?”, au fost replicile agresive ale moderatorului.

Trecutul lui Iuruc

Bărbatul a fost căsătorit de două ori. Primul mariaj l-a împărțit cu un fotomodel cunoscut. Cei doi ar fi ajuns la divorț din cauza stilului de viață al femeii, pe care afaceristul nu se putea plia. Cea de-a doua, însă, a fost ceva mai scurtă. A durat 10 luni, iar motivul rupturii ar fi fost infidelitatea partenerei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI