Cu cine va juca Simona Halep în turul 3 la Roland Garros 2020! Dă peste coşmarul de anul trecut

Cu cine va juca Simona Halep în turul 3 la Roland Garros 2020! Dă peste coşmarul de anul trecut
Simona Halep a ajuns la 16 victorii consecutive în circuitul WTA

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Roland Garros 2020, după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. În turul 3 al competiţiei, favorita numărul unu a turneului de la Paris va avea o misiune foarte complicată. Simona Halep o va avea de înfruntat în următoarea partidă de la French Open pe Amanda Anisimova. În mai 2019, jucătoarea din România o înfrunta pe adolescenta din SUA, 17 ani la acel moment, în sferturile de finală. A fost un joc pe care Anisimova l-a dominat clar şi a obţinut calificarea: 6-2, 6-4.

Simona Halep, misiune infernală cu Amanda Anisimova, în turul 3. Jucătoarea din SUA a pierdut doar 4 game-uri la acest turneu

A fost una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani de la Roland Garros. Simona Halep era deţinătoarea titlului şi favorita numărul unu a competiţiei. În plus, părea într-o formă foarte bună pentru acel meci. Nimeni nu şi-ar fi putut imagina că poate fi dominată de o asemenea manieră de o jucătoare atât de tânără. Foarte talentată, ce-i drept.

Simona Halep o intalneste azi pe Irina Begu in turul II de la Roland Garros
Simona Halep o intalneste azi pe Irina Begu in turul II de la Roland Garros

Partida Simona Halep – Amanda Anisimova se va disputa în cursul zilei de vineri. Organizatorii vor anunţa joi ora de start. Halep a vorbit despre şansa de a-şi lua revanşa în faţa Anisimovei, chiar dacă misiunea nu va fi deloc uşoară. Jucătoarea din SUA, care a împlinit 19 ani între timp, este în mare formă. Favorita numărul 25 a competiţiei a cedat doar 4 game-uri în primele două runde. S-a impus de fiecare dată cu 6-2, 6-0. Le-a învins pe Tamara Korpatsch şi Bernarda Pera.

Este o adversară grea, sper să joc mai bine decât anul trecut. Şi să lupt pentru şansa mea, ştiu că este greu în turul 3 al unui Grand Slam. Mă bucur că sunt aici, eu voi încerca să mă calific. Voi discuta şi cu Darren Cahill şi vom vedea”, a spus Simona Halep după victoria cu Irina Begu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI