Ce a povestit Mădălina Ghenea despre bărbații din viața ei. Nimeni nu se aștepta la asemenea detalii

Ce a povestit Mădălina Ghenea despre bărbații din viața ei. Nimeni nu se aștepta la asemenea detalii
Ce a povestit Madalina Ghenea despre barbatii din viata ei. Nimeni nu se astepta la asemenea detalii

Mădălina Ghenea este o femeie atrăgătoare, cu forme și sex-appeal. Frumoasa româncă este curtată de foarte mulți bărbați, însă, recent, vedeta s-a enervat la culmea din cauza informațiilor apărute în social media. Modelul a povestit totul despre bărbații din viața ei. Dezvăluirea vine pe fondul unor acuzații pe rețelele de socializare, unde s-a scris că a avut prea mulți parteneri, de-a lungul anilor.

Cum răspunde Mădălina Ghenea acuzațiilor

Deși frumoasa româncă are cu ce să se mândrească pe plan profesional, aparițiile ei alături de mari actori precum Al Pacino și Adam Driver fiind apreciate la Hollywood, iată că unii internauți sunt mai degrabă interesați de viața amoroasă a Mădălinei Ghenea. Un fan a acuzat-o pe Instagram că s-a iubit cu prea mulți bărbați, în ultimii ani. Vedeta a reacționat imediat și a decis să-i răspundă!

”Wow! După părerea dumneavoastră este greșit să ai 5 relații în 16 ani? Am un copil cu domnul pe care îl citați iar cealaltă persoană a vorbit foarte frumos într-un interviu despre relația noastră de 3 ani. Citați două relații serioase și nu vă înțeleg răutatea!? Dacă în 16 ani am avut 5 relații, deși aș fi vrut să mă opresc la prima, ce ar trebui să fac, să mă călugăresc pentru că nu au funcționat!? Având în vedere că de un an sunt singură voi considera și această variantă. O seară frumoasă vă doresc!”, a spus Mădălina Ghenea.

Cu cine s-a iubit Mădălina Ghenea

De-a lungul timpului, despre Mădălina Ghenea s-a scris că a avut relații amoroase cu bărbați bogați și celebri, unii dintre ei de la Hollywood: Leonardo Di Caprio, Adrien Brody, Gerard Butler, Michael Fassbender,  Lewis Hamilton, Philipp Pleine și Dragoș Săvulescu.

”În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

(…) Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă”, a mai spus Mădălina Ghenea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI