Ce a pățit Vladimir Drăghia din cauza fiicei sale. A spus tot: ”Sufeream câinește”

Ce a pățit Vladimir Drăghia din cauza fiicei sale. A spus tot: ”Sufeream câinește”
Vladimir Drăghia, mesaj pentru toți părinții. Ce a pățit acesta?

Vladimir Drăghia se bucură din plin de viața de tătic pe care o adoră și care l-a schimbat complet. Ce a pățit fostul protagonist al emisiunii ‘Burlacul’ din cauza fiicei sale? Fostul sportiv de performanță a povestit totul în detaliu pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Vladimir Draghia din cauza fiicei sale? Vedeta a oferit detalii fanilor

Vladimir Drăghia a postat un mesaj pe o parte extrem de emoționant și boem cu privire la trecerea timpului, dar pe de alta au fost câteva cuvinte desprinse dintr-o realitate mai dură din rolul de părinte.

Cunoscutul fost protagonist al emisiunii ‘Burlacul’ se bucură extrem de tare de viața de tată și o adoră pe micuța sa, dar măturisește că odată cu tercerea anilor totul devine cu atât mai greu. Precum se spune: ‘Copil mic, probleme mici…copil mare, probleme mari.’

Vedeta vine în sprijinul tuturor părinților care își dau silința să fie mai buni și să le ofere o educație și un sprijin potrivit micuților lor, dar uneori se simt depășiți de situație. Bărbatul a scris că le sare în ajutor în special celor care încearcă din răsputeri să nu-și piardă mințile în timp ce încearcă să dea de capăt acestei meserii ‘imposibile’.

„Sufeream câinește. Ar fi cazul să recunoaștem”

Mulți dintre părinți poate nu vor să recunoască greutățile prin care trec sau problemele cu care se confruntă care sunt aproape aceleași pentru toți. De asemenea, Vladimir i-a sfătuit pe aceștia să spună mai des faptul că sunt obosiți, că se simt neputincioși, că lucrurile pare că se îngreunează și devine din ce în ce mai dificil de gestionat evoluția unui copil:

„E pentru cei care încearcă să nu-și piardă mințile încercând să-i dea de cap acestei misiuni care uneori pare imposibilă. Să știți că nu sunteți singuri. Suntem al naibii de mulți, iar o bună parte dintre noi nu vrem să recunoaștem nici măcar față de noi cât de greu e”

„Sufeream câinește zilele trecute, fiind exclus de catre copil din triunghiul amoros – Alice, Zora, Vladimir (după o ceartă între mine și Z) și cum sufeream eu așa, m-am gândit că poate ar fi cazul să recunoaștem, din când în când, cu voce tare, că mai sunt și momente nasoale în creșterea copilului. Adică nasoale, nasoale, nu puțin neplăcute. Așa că postarea asta e pentru părinții care încearcă zilnic să fie mai buni, care zilnic lasă de la ei, care au răbdare de 50 de ori pe zi așteptând și sperând să treacă faza în care se află copilul”
Vladimir Drăghia (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI