Ce a păţit un român în Grecia, atenţie mare! A fost un coşmar: „Am fost un sac de box, leşinasem”

Ce a păţit un român în Grecia, atenţie mare! A fost un coşmar: „Am fost un sac de box, leşinasem”
Un roman a avut o vacanta de cosmar in Grecia

S-a aflat ce a păţit un român în Grecia, atenţie mare! A fost un coşmar după ce conaționalul nostru a devenit sac de box și a leșinat. Foarte mulți români își petrec vacanțele în această țară, iar câțiva dintre ei au ajuns să regrete decizia, astfel că nu le va mai trebui niciodată Grecia.

Vacanță de coșmar pentru un român în Grecia. Bărbatul a fost bătut și a rămas și fără bani

Grecia este o țară frumoasă cu peisaje de vis și este renumită pentru turismul bine pus la punct. Cu toate astea, aceste argumente nu sunt suficiente pentru a garanta un concediu reușit, iar unii au trăit pe propria piele asta.

Este cazul unui român care a ales să-și petreacă în Grecia 8 zile de vacanță, iar în acest timp a avut o experiență profund negativă, în urma căreia spune că nu va mai călca în Grecia.

Când și cum s-a întâmplat totul

Pe sfârșitul concediului, când mai erau decât două zile de vacanță, românul a trăit o adevărată dramă. A fost atacat pe o plajă din Thassos de trei indivizi care vorbeau grecește. În urma atacului a rămas fără ceas, fără bani și a încasat și o bătaie zdravănă, iar soția lui a rămas și fără bijuterii.

„Ne plimbam liniștiți pe o plajă din Thassos, era cred ora 3-3.30 și ne pregăteam să mergem spre hotel ca să ne culcăm. De nicăieri parcă ne-au ieșit în cale trei persoane, trei bărbați care au sărit ca la un semn asupra noastră. A urmat o ploaie de pumni, au dat și în soția mea și i-au smuls cerceii din urechi și au lovit-o. Am încercat să intervin și să o apăr și l-am lovit zdravăn chiar pe cel care i-a smuls cerceii. Cred că e ultimul lucru pe care mi-l amintesc, pentru că imediat m-a lovit unul pe la spate și cred că am leșinat, din acel moment nu mai știu ce s-a întâmplat. Soția mi-a spus că m-au transformat într-un sac de box, deși eu nu mai puteam să mă apăr pentru că leșinasem”, povestește bărbatul.

Românul putea să rămână și fără acte

Românul se poate considera norocos pentru că atacatorii i-au luat inițial portofelul cu totul, însă i-au aruncat înapoi actele. După inceidnet, a doua zi, cei doi români s-au dus la poliție și au reclamat cele întâmplate, însă cazul a rămas nerezolvat.

„Polițiștii mi-au spus că ar fi ca și cum ar căuta acul în carul cu fân. Au spus că sunt mulți infractori aici, greci și străini, că mulți dintre ei vin aici pe timpul sezonului estival, iar apoi se fac nevăzuți în te miri ce colț al lumii. Le-am spus că probabil că erau greci, pentru că vorbeau limba greacă, dar ei au replicat că există mulți muncitori străini care lucrează în Grecia și care au învățat limba. Deși le-am dat toate indiciile, nu au reușit să rezolve acest caz. Nu știu dacă suntem noi ghinioniști sau dacă au mai pățit-o și alți turiști români, dar noi nu o să ne mai întoarcem niciodată aici”, a concluzionat turistul român.