Ce a păţit un român care s-a cazat într-un hotel de 4 stele din Italia. A sunat imediat la recepţie: „Sprijinim războiul, ne pare rău”

Ce a păţit un român care s-a cazat într-un hotel de 4 stele din Italia. A sunat imediat la recepţie: „Sprijinim războiul, ne pare rău”
Un roman a inghetat de frig intr-un hotel de lux din Italia

Cetățenii statelor vestice din Europa au început să se revolte, deîndată ce guvernele au început să ia măsurile necesare pentru economisirea curentului electric și a gazelor naturale. Recent, un afacerist milionar din România s-a plâns de faptul că ar fi înghețat de frig într-un hotel de 4 stele în care a fost cazat.

Un milionar român s-a cazat într-un hotel de lux unde a înghețat de frig

Afaceristul Sorin Constantinescu a pătimit mult din cauza frigului, cazat fiind la un hotel de patru stele din Italia. Milionarul a călătorit în peninsulă pentru a participa la un eveniment Ferrari, motiv pentru care s-a cazat la o unitate hotelieră de lux, situată lângă producătorul de maşini de lux.

Deși tariful pentru o nopte de cazare la hotelul respectivă depășește suma de 200 de dolari pe noapte, românul s-a arătat profund deranjat de condițiile nefavorabile pe care le-a îndurat pe parcursul șederii sale.

Mai exact, Sorin Constantinescu s-ar fi plâns de faptul că noaptea era extrem de frig în cameră, deoarece conducerea hotelului ar fi decis să oprească efectiv căldura, adoptând măsuri drastice de economisire a gazelor.

Asta nu este tot. Milionarul s-a plâns la recepția unității de cazare, iar răspunsul pe care l-a primit din partea reprezentanților hotelului l-a frapat.

„Ce m-a frapat zi-noapte? Frigul din cameră! Cred că erau 16-17 grade. Am sunat la recepţie şi le-am zis: „Dom’le nu e posibil, e hotel de patru stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte, daţi drumul la căldură!”.Mi-au răspuns: „Sir, we support the war”, adică „noi sprijinim războiul”.

@sorinconstHotel de 4 stele langa fabrica Ferrari n-au voie sa dea drumu la caldura !♬ original sound – Sorin Constantinescu

Citește și Adio, centrale termice! Ce au început să îşi facă românii în case pentru a scăpa de facturile uriaşe la gaze?

Măsurile drastice luate de guvernul italian

Potrivit spuselor omului de afaceri, Italia a luat măsuri drastice pentru economisirea gazelor. Nu doar hotelurile și mall-urile, ci toate spațiile publice din peninsulă au oprit căldura, în semn de susținere a războiului ce se desfășoară în Ucraina de la sfârșitul lunii februarie a acestui an.

Din cauza războiului, în nicun spaţiu public din Italia, inclusiv mall-uri sau hoteluri, până în luna noiembrie nu se dă drumul la căldură.

Asta deşi afară acum sunt 12 grade. Am dormit cu halat pe mine, cu pătură, cu plapumă, cu tot, nu e posibil aşa ceva!

Nu e posibil aşa ceva, să spui „we support the war” şi să laşi oamenii să îngheţe!”, a concluzionat Sorin Constantinescu, într-un clip pe Tik Tok.

Citește și Aparatul pe care trebuie să îl ai neapărat în casă în sezonul rece. Vei reduce semnificativ costurile la gaze