Ce a pățit un român care a mers la un restaurant din Grecia. A crezut că nu vede bine când a primit nota de plată

Ce a pățit un român care a mers la un restaurant din Grecia. A crezut că nu vede bine când a primit nota de plată
Ce a patit un roman care a mers la un restaurant din Grecia. A crezut ca nu vede bine cand a vazut nota

În sezonul estival din 2022, tot mai mulți turiști au ales una dintre insulele grecești ca destinație principală pentru vacanța lor de vară. Deși cele mai multe experiențe sunt pozitive, recent, o româncă și-a exprimat nemulțumirea față de prețurile ce ar fi crescut în Lefkada.

Serviciile deplorabile pe care le-a găsit un român la un restaurant din Grecia

Fie că vorbim de un sejur de câteva zile sau un concediu binemeritat de 1 – 2 săptămâni, românii se bucură de soarele arzător și nisipul fierbinte din insulele din Grecia. Alături de Thassos și Zakynthos, insula Lefkada a căpătat multă notorietate, în ultmii ani.

Tot mai mulți turiști aleg să își petreacă vacanța de vară pe meleagurile elene, alături de familie, prieteni, parteneri de viață și rude. Deși prețurile din Grecia sunt asemănătoare cu cele din România, recent, un român s-a plâns de faptul că tarifele din Lefkada s-ar fi mărit față de acum un an sau doi.

Mai mult de atât, turistul a fost profund dezamăgit de servirea de la restaurant, precum și de faptul că vesela ar fi fost murdară, atunci când s-a așezat la masă.

„Salutare tuturor! Dacă vizitați Nydri și doriți să serviți masa pe malul mării, evitați terasa Tom’s Seaside Restaurant. Servirea a fost foarte greoaie cu toate că eram doar masa noastră și încă două ocupate.

Paharele aveau urme de murdărie dar cea mai „tare” chestiune a fost la nota de plată. Aproape toate prețurile mâncărurilor comandate au fost mărite cu 0,5 – 2 EUR.

Pe bon erau trecute alte produse iar atunci când am fost să vorbim cu “șeful de sală” ne-a arătat că pe ultima pagină a meniului este scris că prețurile se pot modifica oricând, inclusiv între momentul efectuării comenzii și cel al notei de plată!!

Motivul indicat pentru aceasta fiind unul foarte simplu: “pentru ca așa vreau eu!” Trist pentru imaginea turismului în Grecia!”, a scris turistul pe grupul de Facebook Forum Lefkada.

O femeie din România a plătit 18 euro pe o porție de ciorbă

De asemenea, o româncă a fost indignată de suma pe care a citit-o pe nota de plată la un restaurant din aceeași stațiune din Lefkada. Turista a poposit la taverna Elena din Nydri, acolo unde a plătit 18 euro pentru o simplă ciorbă de pește.

Internauții au fost șocați să afle suma exorbitantă pe care românca a plătit-o pentru o consumație atât de mică, în condițiile în care echivalentul în bani românești ar fi fost de 90 de lei.Cârcotașii au comentat, spunând că gospodinele pot găti o întreagă oală de ciorbă cu această sumă de bani.

Citește și Cât a plătit un cuplu în Grecia pe un gyros, o porție de creveți și două sucuri. Au crezut că văd greșit