Ce a pățit un bărbat într-un magazin Carrefour. Diferențele observate între prețul de la raft și cel de pe bon

Ce a pățit un bărbat într-un magazin Carrefour. Diferențele observate între prețul de la raft și cel de pe bon
De ce este bine sa te uiti mereu pe bon

Un client a semnalat o mare problemă în magazinele Carrefour din România. După ce a făcut niște cumpărături, a vrut să compare prețurile afișate pe bon cu cele de la raft și nu mică i-a fost mirarea când a observat neregula. Bărbatul a postat dovada pe rețelele sociale, iar lumea a reacționat imediat. Este un mare semnal pentru toți cumpărătorii din țară să fie atenți la aceste manevre.

Șoc pentru un client Carrefour. Ce a observat după cumpărături

În mai toate orașele mari există Carrefour. Cu o multitudine de produse, lanțul de hipermarketuri este foarte căutat de românii care vin să-și facă micile cumpărături aici. Deși a câștigat încrederea cetățenilor, un client fidel își strigă revolta pe internet. Ce a pățit după achitarea produselor.

Un locuitor din Cluj-Napoca și-a făcut cumpărăturile într-un Carrefour aflat în oraș. Până aici, nimic ieșit din comun. Doar că bărbatul a avut parte de un mare șoc atunci când a comparat prețul de la raft cu cel de pe bon. Acesta îi avertizează pe români să fie cu băgare de seamă atunci când merg la magazin, deoarece diferențele pot fi destul de mari.

Prețul de la raft nu era același ca pe bon

Potrivit presei locale, nu este vorba de un caz singular, ci furturile minore la supermarketurile din Cluj continuă, notează jurnaliștii. Mai nou, un cumpărător a prezentat cazul laptelui, care s-a scumpit de la raft până…la casa de marcat (vezi foto în GALERIE). Bărbatul pare să fie de-a dreptul ghinionist, deoarece tot el a depistat mici cu viermi la un alt supermarket.

„Mulți dintre voi probabil că știți cum stau hoțiile in supermarketuri (sunt si altele), așa că las și eu asta aici pentru cei care nu știau, să se convingă!”, a precizat Marius. „Spui așa: lasă, că pentru 20 de bani nu zic nimic… 20 de bani de la tine, 20 de x oameni = profit”, a explicat un alt internaut în dreptul imaginii cu bonul postat de clujean.

Mici cu viermi la Kaufland?

Același client a avut parte de-o experiență neplăcută la un alt magazin. Potrivit spuselor lui, a cumpărat mici de la Kaufland, i-a gătit și ce nu a mâncat a pus la congelator. Când i-a încălzit în tigaie, larvele de viermi au eclozat!

„Mititeii au fost luați joi seara (se poate vedea ora pe bon) și au fost ținuți la maxim 2 grade in frigider pana vineri la amiază. I-am gătit în suc propriu (adică tigaie și de două ori scursă grăsimea de pe ei) aproximativ 25 de minute de gătit. Au fost întorși non-stop (mai ales ca-i carne tocată, e singura ce o iau din comerț, sub formă de mici și o gătesc mult).

Am mâncat 5 atunci, iar ceilalți 5 i-am pus la congelator, la 20 – 30 de minute, după ce i-am gătit….Azi (marți, 12 iulie) am.zis să-i scot și să-i bag la microunde… Se pare că au eclozat (larvele de viermi)… Oare o să-mi iasă muște pe gură? Am reușit să bag la ghiozdan 1 mic jumate… Scuzați vocea, eram cu puțină grețica”, a menționat acesta.

Cei de la Kaufland au venit cu explicații, motivând că lotul respectiv a fost retras de la raft și că, pe durata comercializării produsului, nu au existat reclamații. Conducerea a subliniat că micii erau în termen de valabilitate, fiind însoțiți de declarație de conformitate din partea furnizorului.