Ce a pățit Teo Trandafir la Kanal D: ‘Mi-a sărit sufletul când i-am auzit vocea’

Ce a pățit Teo Trandafir la Kanal D: ‘Mi-a sărit sufletul când i-am auzit vocea’
Ce a patit Teo Trandafir la Kanal D ‘Mi-a sarit sufletul cand i-am auzit vocea’

Toată lumea știe cine este Teo Trandafir. Cu o carieră în televiziune de aproape trei decenii, vedeta este una dintre cele îndrăgite moderatoare TV. Cunoscută pentru dezinvoltura cu care își realizează emisiunile, Teo Trandafir a fost rapid primită în casele telespectatorilor. Recent, prezentatoarea „Teo show” a făcut declarații suprinzătoare despre viața sa. Ce a pățit vedeta la Kanal D.

Ce a pățit Teo Trandafir în direct, la TV

Teo Trandafir este una dintre îndrăgite moderatoare TV de la noi. De-a lungul timpului, în emisiunile sale au fost invitați de seamă, cu care a creat relații speciale de prietenie. Datorită carierei sale îndelungate în televiziune, vedeta are ce povesti. Unele momente amuzante s-au petrecut chiar în direct.

În spatele omului de televiziune Teo Trandafir se ascunde o persoană care ia uneori decizii pe care le regretă, este grăbită și chiar fixistă. În ciuda faptului că pare mereu o persoană stăpână pe sine, mereu cu vorbele la ea, lucrurile stau, de fapt, total invers.

„Se întâmplă atât de multe lucruri neprevăzute la filmări! Să prezinți un invitat care nu este unde trebuie, pentru că a înțeles greșit unde ar fi trebuit să se afle. Sau s-a mai întâmplat să intre în platou prin altă parte și să mă sperie, mi-a sărit sufletul când i-am auzit vocea. Au fost foarte multe întâmplări de-a lungul anilor”, a declarat Teo Trandafir pentru Cancan.

Anunțul surprinzător al vedetei de televiziune

Vedeta TV recunoaște că are defecte, ca noi toți, de altfel. Surprinzător este faptul că Teo Trandafir spune despre ea că nu are încredere în forțele proprii.

„Cred că sunt fixistă, grăbită uneori, iau decizii pe care le regret și nu am încredere în mine”, a dezvăluit moderatoarea de la Kanal D.

Și-a văzut moartea cu ochii

Recent, Teo Trandafir a povestit despre cea mai cumplită perioadă din viața sa. Se întâmplă acum 10 ani, când a fost la un pas de moarte. În urma acelui episod crunt, prezentatoarea TV spune că a învățat o lecție.

„I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu și nu s-a pierdut niciuna”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru Viva.

„Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva. Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție”, a mai spus prezentatoarea Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI