Ce a pățit Ștefan Bănică jr., în plină glorie artistică. Nu se aștepta la așa ceva din partea fanilor (exclusiv)

Ce a pățit Ștefan Bănică jr., în plină glorie artistică. Nu se aștepta la așa ceva din partea fanilor (exclusiv)
Ce a pățit Ștefan Bănică jr., în plină glorie artistică. Nu se aștepta la așa ceva din partea fanilor (exclusiv)

Ce i s-a întâmplat lui Ștefan Bănică jr. chiar în timpul spectacolelor și cum a reacționat artistul. Dezvăluirile au fost făcute chiar de colega sa de scenă, Oana Sîrbu, căre a pățit același lucru.

Ce a pățit Ștefan Bănică jr., la spectacolele din tinerețe

Celebra Oana Sîrbu a vorbit într-un interviu acordat pentru impact.ro, despre amintirile ei de la filmările pentru „Liceenii”, unde alaturi de Ștefan Bănică jr.,  era în rolul principal al filmului. Vedeta și-a amintit cu nostalgie de acea perioadă și susține că între ea și Ștefan s-a legat o prietenie pe viață.

”Ștefan e la fel de șarmant ca prieten, un tip în compania căruia simți energie, generozitate, iubire. Un copil, uneori. Acum, mai filosofăm la telefon. Nu chiar atât de des colaborăm, dar invitațiile lui sunt cu motivație bine aleasă. Mereu mi-a fost alături, mereu am împărțit bucăți de timp cu prietenii, în armonie, la diferite aniversări, am văzut concerte, spectacole de teatru cu el. Acum, mai filosofăm la telefon. Ștefan e la fel de șarmant ca prieten, un tip în compania căruia simți energie, generozitate, iubire. Un copil, uneori, spune Oana, conform sursei.

Oana si Mihai, idoli pentru tinerii generației lor

Frumoasa actriță a povestit despre perioada când spectacolele se țineau cu sălile pline, iar spectatorii se „băteau” pentru un bilet, unde își puteau vedea în carne și oase actorii favoriți.

Erau show-uri facile, în care artiștii colaborau cu organizatori fără prea multe clase de școală, și se lăsau amestecați alandala. Era perioada aceea, a anilor ’80, care are o anumită candoare dar ale cărei orori lumea care-l regretă pe Ceaușescu pare că le-a uitat. Ne căram prin trenuri înfrigurate, gări murdare, hoteluri insalubre, mare parte dintre ele, eu îmi încălzeam patul cu uscătorul de păr, uneori nu curgea apa la robinete și cântam cu paltoanele pe noi, de frig. Vara, pe litoral, alergam în costumele de scenă să prindem toate intrările la teatrele de vară. Candoarea și bucuria erau publicul care venea în număr imens să vadă artiștii în carne și oase, la câțiva metri de el. Și plătea bilet pentru asta. Nu existau sponsori și nici primari să subvenționeze actul artistic.

Oana Sîrbu: „Fanii ne rupeau hainele de pe noi la propriu”

Artista mai spunea că oamenii prezenți la spectacolele pe care le susțineau ei rupeau hainele de pe ei, la propriu, de bucurie că îi pot vedea și atinge.

Erau spectacole arhipline la stadioane, polivalente, case de cultură și teatre, cămine culturale în sate și comune unde, uneori, ne căram cu becurile-n buzunar sau cu hârtie igienica și săpun, fiindcă nu existau! Unica alternativă la cele doua ore de emisiuni TV și la câteva emisiuni culturale, care azi nu mai sunt, sau piese de teatru, erau aceste turnee pe care le făceam prin țară. Sau cele pentru publicul românesc din comunitățile de români din străinătate despre ale căror condiții precare și nesigure de organizare am mai vorbit. Iar în turneele cu ”Liceenii”, fanii ne rupeau hainele de pe noi la propriu, de bucurie că ne pot atinge”, a povestit Oana Sîrbu în același interviu.

Citiți interviul complet acordat de Oana Sîrbu și aflați mai multe dezvăluiri pe care actrița le-a făcut. Accesați aici.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI