Oana Sârbu, perioadă extrem de grea. Cum a trecut artista peste ultimele luni

Oana Sârbu, perioadă extrem de grea. Cum a trecut artista peste ultimele luni
Oana Sârbu, perioadă extrem de grea. Cum a trecut artista peste ultimele luni

Oana Sârbu a a vorbit, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, despre cum a fost perioada de izolare la domiciliu pentru ea, ce gânduri i-a adus pandemia, dar și ce plăceri i-a furat.

Cum a trecut Oana Sârbu pentru ultimele luni extrem de grele

Într-un interviu pentru Click, acordat în urmă cu câteva săptămâni, Oana Sârbu povestea că în timpul în care era haos în lume, în casa ei, aluneca pe panta scrierilor și a lecturilor. Mărturisea că, în cele două luni de izolare, și-a revăzut întreaga viață, cu ce a fost bun și spectaculos, dar că și-a reconsiderat și ”greșelile”. Surprinzător, poate, pentru unii dintre fani, a fost și declarația ei cum că face casă bună cu solitudinea, astfel că obligația de a sta între patru pereți a reprezentat o idee plăcută.

„Mi-am reconsiderat “greşelile”, dar, n-au fost multe, sunt un om norocos, teribil! “Lumea basmelor” în care trăiesc e cea mai potrivită pentru mine! E evadarea mea!”, a declarat Oana Sârbu.

Dar cum în multe situații există și părți mai puțin plăcute, despre nenorocirea care s-a abătut asupra lumii spune că a adus dezechilibru emoțional, stare care ar trebui ”reparată” după ce virusul va fi trecut, cu speranța că nu se va mai întoarce niciodată.

 

View this post on Instagram

 

Cover temistocle popa

A post shared by oana sirbu (@oanamadalinasirbu) on

”A fost o perioadă destul de intensă emoțional, cu de toate. E complicat să dăm sugestii sau sfaturi și cred că trebuie să ne echilibrăm emoțional. Să sperăm că nu va reveni niciodată!”, a povestit artista în emisiunea Vorbește Lumea.

De asemenea, printre lectură și proiecte, artista și-a încântat și fanii pe rețelele de socializare, unde a publicat frecvent înregistrări cu ea cântând șlagăre românești. Toate au fost elogiate de fani, aceștia complimentându-i glasul, care i-a rămas neschimbat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI