Ce a pățit Sofia Vicoveanca atunci când a cântat pe scenă cu Ștefan Bănică jr.: ‘Cine m-a pus să vin aici?

Ce a pățit Sofia Vicoveanca atunci când a cântat pe scenă cu Ștefan Bănică jr.: ‘Cine m-a pus să vin aici?
Sofia Vicoveanca, momente de panica pe scena, alaturi de Stefan Banica JR.

Abia acum s-a aflat ce a pățit Sofia Vicoveanca atunci când a cântat pe scenă cu Ștefan Bănică jr, deși întâmplarea a avut loc în urmă cu 10 ani, în timpul unui concert de Crăciun de-al celebrului cântăreț. Ce a speriat-o pe celebra cântăreață, vedeți în articolul de mai jos.

Sofia Vicoveanca a uitat cuvintele melodiei când a urcat pe scenă. Cum a salvat-o Ștefan Bănică Jr. din momentul de panică în care intrase

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. Chiar dacă are o carieră care se întinde pe parcursul a nu mai puțin de 60 ani, Sofia Vicoveanca încă mai are emoții copleșitoare atunci când urcă pe scenă.

Un astfel de moment, din care credea că nu mai are ieșire, a avut loc în urmă cu 10 ani, în timpul unui spectacolul de Crăciun al lui Ștefan Bănică Jr, la care fusese invitată. Atunci, uitând-se după cortină în sală și văzând câte priviri sunt atente către scenă, Sofia Vicoveanca a avut un moment de panică.

Sofia Vicoveanca stabilise participarea la concertul de Crăciun încă din vară

„M-a sunat pe vară (n.red. Ștefan Bănică Jr.) pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă. Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus: Eu am înregistrat această piesă (n.red. – cea pentru spectacol), dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!

Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: Mamă, până în iarnă înveți tu piesa. Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol m-a pus sfântul să mă uit în sală.

Cum a scos-o Ștefan Bănică pe Sofia Vicoveanca din încurcătură

Când am văzut, mi-am zis Ce caut eu aici?. Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot.

Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic. Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal”, a povestit Sofia Vicoveanca pe canalul de Youtube Sarahmanmedia.

Cine este Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca, pe numele ei adevărat Sofia Fusa, s-a născut pe 23 septembrie 1941 în Toporăuți, Cernăuți, România, actualmente localitate în Ucraina. A fost unul din cei patru copii ai familiei de negustori Gheorghe și Veronica Fusa. Numele ei de scenă a fost ales după localitatea în care a ajuns să crească, Vicovul de Sus, atunci când directorul ansamblului artistic unde era angajată a considerat că numele Sofia Fusa nu avea rezonanță artistică și astfel a devenit Sofia Vicoveanca.