Ce a pățit Simona Halep în timpul meciului de la Madrid. Moment halucinant: a uitat tot

Ce a pățit Simona Halep în timpul meciului de la Madrid. Moment halucinant: a uitat tot
Moment halucinant în timpul meciului de la Madrid. Ce s-a întâmplat cu Simona Halep?

Cu ce s-a confruntat Simona Halep în timpul meciului de la Madrid? Mometul a fost de-a dreptul halucinant pentru celebra sportivă? Campioana noastră a avut un dialog uluitor cu arbitrul.

Ce a pățit Simona Halep? Moment halucinant în timpul meciului de la Madrid

Clipe grele pentru Simona Halep la Madrid. Fanii au sesizat imediat că sportiva parcă nu știa ce se întâmplă, ulterior a urmat un dialog halucinant cu arbitrul. Momentul hilar a avut loc în cursul zilei de ieri, 4 mai, în timpul meciului cu adversara Elise Mertens (Belgia, 16 WTA).

Din păcate, sportiva nu a atins victoria în optimile turneului de la Madrid, scor 6-4, 5-7, 5-7. Constănțeanca a părut destul de confuză la finele setului secund, când s-a format o situație rar întâlnită pe terenurile de tenis.

Consumul psihic și fizic și-au pus amprenta asupra jucătoarei din Constanța, iar la finalul setului al doilea ea a oferit un moment rar întâlnit – a uitat cine urmează la serviciu.

Mertes a reușit atunci un break, iar Simo tocmai pierduse cel de-al doilea, pe serviciun propriu. „Cine trebuie să servească, eu sau ea!? În jumătatea aceasta urmez eu?”, l-a întrebat Simona pe arbitrul de scaun, conform prosport.ro, citat de playsport.ro.

Oficialul i-a replicat că e rândul adversarei, în vreme ce ghemul anterior fusese la primire. Cea din urmă a recunoscut într-un interviu că se grăbește uneori, motiv pentru care face greșeli. Cu toate astea, chiar și înainte de competiția de la Madrid a părut destul de tensionată și nerăbdătoare.

„Trebuie neapărat să-l fac la meciurile următoare: să mă opresc din a greși”

„Sunt foarte fericită cu jocul meu, dar e un lucru pe care trebuie neapărat să-l fac la meciurile următoare: să mă opresc din a greși, pentru că de cele mai multe ori mă grăbesc și fac niște erori pe care în mod normal nu le fac. Da, la asta trebuie să lucrez, să fiu mai răbdătoare în viitor, să-mi iau timp mai mult să mă calmez. A fost foarte solidă, s-a mișcat și a lovit bine. Nu aș spune că am jucat prost, dar am făcut câteva greșeli. Sunt mulțumită de jocul meu, deși mă grăbesc uneori”, a spus Simona Halep, conform BATennis. Nu mă gândesc că trebuie să apăr titlul la Roma, ci doar să recuperez și să văd ce trebuie să îmbunătățesc”
Simona Halep (Sursa: BATennis)

Mertes s-a calificat în sferturile de finală, aceasta fiind cea de-a doua victorie a belgiencei în fața lui Halep din totalul de cinci confruntări directe avute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI