Simona Halep, cel mai bizar răspuns la întrebarea: ”Cu cine ai alege să mergi la dans?” Nu vei ghici, niciodată!

Simona Halep, cel mai bizar răspuns la întrebarea: ”Cu cine ai alege să mergi la dans?” Nu vei ghici, niciodată!
Răspuns bizar din partea Simonei Halep

Fanii Simonei Halep au fost surprinși de un răspunz bizar primit din partea sportivei în cadrul unui interviu recent. Ce a spus constănțeanca la întrebare: ”Cu cine ai alege să mergi la dans?” Nimeni nu se aștepta la asta.

Răzpunsul bizar al Simonei Halep

Celebra jucătoare de tenis a oferit un interviu aparte organizatorilor turneului de la Madrid. Aceștia i-au pus câteva întrebări simple, dar fulger, al căror răspunsuri a surprins pe alocuri.

Amintim că ocupanta locului 3 în cadrul clasamentului WTA va evalua în optimile turneului de la finală ale turneului WTA 1000 Madrid Open care are pus în joc un premiu de 2.5 milioane de euro.

Adversară îi va fi Elise Mertens (locul 16 WTA şi cap de serie numărul 13). Cele două s-au mai întâlnit în meciuri directe de nu mai puțin de cinci ori, din care românca s-a impus în patru dintre confruntări, belgianca reușind să atingă victoria o singură dată.

Amintim că sportiva noastră s-a calificat în turul trei după ce a învins-o în cursul zilei de duminică în turul secund al competiției pe jucătoarea chineză Saisai Zheng , scor 6-0, 6-4.

Campioana noastră a mai câștigat anterior turneul de la Madrid, în 2016 și 2017. Mai mult decât atât, a mai disputat și alte două finale, în anul 2014 și 2019. Turneul de la Madrid care este finanțat de către Ion Țiriac a început pe data de 29 aprilie și se va termina pe 8 mai.

Interviul

  • Cu cine ai alege să mergi la dans?

Categoric cu Elina Svitolina. Am văzut-o pe Instagram și este foarte bună. Eu nu prea mă pricep, dar cu siguranță m-ar învăța ea.

  • Cu cine ai alege să mergi într-o vacanță?

Aș alege-o pe Petra Kvitova. Îmi place să o numesc prietenă și este o persoană foarte drăguță.

  • Alături de cine ai călători spre Australia?

Categoric cu Ash Barty. Mi-ar spune niște povești interesante.

  • Ce listă de contacte ai vrea să copiezi?

A lui Naomi Osaka, pentru că e japoneză și are cu siguranță persoane interesante acolo.

  • Pe cine ai pune să gătească pentru tine?

Pe Garbine (n.r. Muguruza), pentru că e din Spania și iubesc mâncarea de calitate.

  • Cu cine ai vrea să semeni?

Cu Karolina Pliskova. E înaltă, este o persoană specială și am o relație aparte cu ea.

  • Pe cine ai suna într-o zi proastă?

Pe Kiki Bertens.

Ce semnificație are gestul pe care îl face în teren?

„Îi arăt antrenorului că trebuia să gândesc mai mult, la punctul respectiv. Îmi place să gândesc tenisul, nu să-l joc la întâmplare sau să dau cât pot de tare în minge doar ca să dau. De aceea probabil în momentul respectiv nu am fost inspirată suficient sau cum mi-ar fi plăcut şi de asta apelez la acest gest, eu sper să-l scot de tot pentru că nu este așa de estetic”
Simona Halep (Sursa:gsp.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI