Simona Gherghe, probleme mari cu cei doi copii. „Nici nu îndrăzneam să mai sper!“

Simona Gherghe este o femeie împlinită: are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii care îi umplu inima de bucurie. Cu toate că astăzi micuții sunt cei mai buni prieteni, nu tot timpul a fost așa! Știută fiind dorința copiilor de a fi în centrul atenției, au existat multe momente în care Ana l-a tolerat cu greu pe Vlăduț.

Simona Gherghe recunoaște că avut probleme cu copiii

Simona Gherghe a devenit mama pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Frumosul eveniment avea loc în data de 23 mai 2017, după ce în luna aprilie a aceluiași an se căsătorea cu cel care îi cucerise inima: Răzvan Săndulescu, consultant politic.

În ceea ce privește relația dintre micuți, aceasta a fost destul de tensionată, întrucât Ana s-a obișnuit destul de greu cu prezența unui frățior în viața ei, chiar dacă vedeta Antena 1 o pregătise pe toată durata sarcinii.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…“, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoarea TV l-a născut pe cel de-al doilea copil, pe Vlad Ioan, în data de 9 mai 2019.

Nu se mai întoarce la „Acces Direct“

Simona Gherghe a fost prezentatoarea „Acces Direct“ vreme de nouă ani, după care a intrat în concediu de maternitate. În ceea ce privește decizia de a nu mai reveni pe platourile emisiunii, aceasta a survenit în urma nevoii Simonei de a face o schimbare în viața ei.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sincera și, când s-a întâmplat ceva important în viață mea, am preferat să aflați de la mine, nu din «surse». Iată-mă, așadar, în fata unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la «Acces Direct» s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o alta etapa a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp“.

Simona Gherghe, fosta prezentatoare „Acces Direct“