Ce a pățit Ramona Olaru în Dubai. Dani Oțil a dat-o de gol în această dimineață: ”Ei nu se uită la Neatza”

Ce a pățit Ramona Olaru în Dubai. Dani Oțil a dat-o de gol în această dimineață: ”Ei nu se uită la Neatza”
Ce a patit ramona Olaru in vacanta din Dubai

Ramona Olaru a fost plecată de Paște în Dubai, alături de prietena sa, Bianca. Tot acolo au plecat însă și Dani Oțil și iubita acestuia, Gabriela Prisăcariu.

Ce a pățit Ramona Olaru în Dubai

De altfel, Dani Oțil a ținut să spună și un mic amănunt din peripețiile Ramonei Olaru în celebra destinație de lux.

”Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a zis Dani despre Ramona Olaru.

Tot despre vacanța sa în Dubai, Ramona Olaru i-a mai povestit lui Răzvan.

”Am văzut cladiri înalte, luminișe, ma gandeam că eu învățam la lumina lumânării și uită-te acum la mine. Nu m-am dus pentru cultura acolo, ci sa ma bronzez, am cumparat o sticlă de tequila, nu am băut-o pe toată și am adus-o acasă”, a mai spus Ramona Olaru.

De altfel, și Ramona Olaru a ținut să facă și ea dezvăluiri pe pagina ei de Instagram, despre ce anume a enervat-o acolo, deși ea a mers la Dubai ca să se relaxeze. Potrivit spuselor ei, aceasta s-a trezit cu o supriză neplăcută când un grup de persoane a ironizat-o la piscina hotelului la care s-a cazat.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, enervată la culme, pe contul ei de Instagram.

Episod neplăcut în Dubai pentru Ramona Olaru

Dar se pare că lucrurile nu s-au oprit aici. Vedeta a mai a fost deranjată și de faptul că una dintre persoanele ce au ironizat-o s-a apropiat de ea, alături de un copil, ca să facă o fotografie cu ea. Atunci, Bianca Nuțu a intervenit în tot acest episod nefericit, luându-i apărarea colegei sale de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și l-a atras atenția celor care au supărat-o asupra comportamentului lor neadecvat.

”Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă, eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori. Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem, n-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite.

Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona.”, a mai spus Ramona Olaru pe contul ei de Instagram. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI