Ce a pățit Ramona Olaru în concediul din Dubai. Criză de nervi a asistentei: ‘Nesimțire incredibilă’

Ce a pățit Ramona Olaru în concediul din Dubai. Criză de nervi a asistentei: ‘Nesimțire incredibilă’
Ce a patit Ramona Olaru in concediul din Dubai

Dacă tot au venit sărbătorile pascale, Ramona Olaru a profitat de ocazie și a dat o fugă până-n însoritul Dubai. Frumoasa asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat ouăle, sarmalele și cozonacul pe soarele, plaja și cocktailurile din Dubai, unde a călătorit împreună cu Dani Oțil, logodnica lui Gabriela Prisăcariu și Bianca Nuțu. Criză de nervi a asistentei: ‘Nesimțire incredibilă’

Ce a pățit Ramona Olaru în concediul din Dubai

Deși trebuia să fie o vacanță frumoasă, Ramona Olaru s-a enervat la culme din cauza unui grup de „fani” care au ironizat-o în timp ce vedeta se relaxa la piscina hotelului în care a fost cazată.

„Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a relatat Ramona Olaru, nervoasă, pe contul ei de Instagram.

De parcă asta nu ar fi fost suficient, se pare că aceiași români au avut îndrăzneala de a veni să-i ceară o fotografie frumoasei blondine, după ce au luat-o peste picior. Faimoasa blondină a rămas șocată de tupeul de care au dat dovadă turiștii și nici nu a vrut să audă de așa ceva, refuzându-i politicos.

Cine i-a luat apărarea frumoasei Ramona Olaru

Un gest foarte frumos a fost făcut de către prietena ei Bianca Nuțu. Experta în horoscop de la Neatza cu Răzvan și Dani a intervenit deîndată și i-a luat apărarea colegei sale Ramona Olaru, mustrându-i pe tinerii care au râs de frumoasa vecină.

„Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă, eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori. Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem, n-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite.

Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona.”, a completat frumoasa vecină pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe