Ce a pățit Ramona Olaru de la Neatza în trafic cu doi bărbați. Dani Oțil a înțepat-o grav, din nou

de: Bișinicu Andreea
09 06. 2021

Prietenia lor este ceva de nedescris. Dani Oțil a înțepat-o, din nou, pe Ramona Olaru în cadrul celei mai recente ediții de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a fost îmbulzită frumoasa blondină de doi bărbați în trafic.

Ce a pățit Ramona Olaru de la Neatza în trafic cu doi bărbați

Un lucru e cert, diminețile noastre fără Neatza Cu Răzvan și Dani ar fi foarte triste. Dialogurile spumoase dintre cei doi matinali și frumoasa Ramona Olaru sunt adevăratele vedete ale emisiunii. În ediția de miercuri, 9 iunie, fosta iubită a lui Cuza a fost dată de gol de Dani Oțil, în fața telespectatorilor.

De când s-a despărțit de solistul de la Noaptea Târziu, Ramona a început să fie din nou curtată de către reprezentanții sexului puternic. Deși este considerată una dintre cele mai frumoase și populare vedete din showbizul românesc, se pare că diva încă nu și-a găsit norocul în dragoste, lucru pe care l-a evidențiat și simpaticul ei coleg de platou Dani.

Soțul Gabrielei Prisăcariu a dat-o de gol pe Ramona, relatând o întâmplare din trafic, a cărei protagonistă a fost chiar asistenta de la Neatza. Ramona Olaru a fost îmbulzită de doi șoferi nervoși în trafic. Din fericire, vedeta nu a pățit nimic, iar mașina a rămas intactă.

Dani Oțil: Ramona, ea cum poate (n.r. – Bianca)? Nu vă scriu aceiași? Nu ați umblat împreună în ultimele luni?

Ramona: Păi, nu știu! Mie mi-a zis (n.r – Bianca) că mă mărit, dar nu imi scrie niciunul disponibil pt o asemenea manifestare.

Dani Oțil: Ramona e fericită ca doi s-au îmbulzit în trafic să se bage în sufletul ei. Așa e când nu știi ce să te hotărăști.

Răzvan Simion: Bine că ai rămas cu masina intactă!

Dani Oțil: Da, și singură.

Cum l-a făcut de râs Răzvan Simion pe Dani Oțil în direct

Dani le-a povestit tuturor celor prezenți în platou peripețiile sale din adolescență. Simpaticul matinal a comparat venirea Biancăi cu momentul în care trebuia să găsească o scuză plauzibilă părinților, pe vremea când era în liceu, pentru a merge la petreceri.

Și cum Răzvan îl cunoaște de 30 de ani, vedeta a intervenit pentru a lămuri situația, într-un dialog spumos care a făcut deliciul publicului telespectator.

Dani Oțil: Uitându-mă la Bianca acum, îmi amintesc de părinții mei care se îmbiau care să mă certe, atunci când mă întorceam eu de la vreo petrecere.

Răzvan Simion: De unde te întorceai tu, Dani?

Dani Oțil: De la petrecere!

Răzvan Simion: Dani, tu nu mergeai la petreceri. Tu stăteai singur în bancă și îți dădeai cu puțină țuică pe la gât, să te faci că ai băut.

Dani Oțil: Nici nu eram foarte invitat, mai ascultam și eu muzica din fața ușii, ca să mă simt și eu de acolo.