Răzvan Simion, marele absent la Neatza. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el

Răzvan Simion, marele absent la Neatza. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el
Răzvan Simion, marele absent la Neatza

Ediție cu surprize astăzi la Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion a fost marele absent al emisiunii. Telespectatorii s-au trezit alături de Dani Oțil, Ramona Olaru și Florin Ristei, însă iubitul Dalianei Răducan nu a apărut în platou. Cum l-a dat de gol soțul Gabrielei Prisăcariu. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el.

Răzvan Simion, marele absent la Neatza

Diminețile fără Neatza cu Răzvan și Dani ar fi precum răsăritul pe plajă fără prietenii dragi alături. Simpaticii matinali Răzvan Simion și Dani Oțil ne aduc zâmbete și voie bună în fiecare dimineață, de la 8 până la prânz. Deși telespectatorii s-au obișnuit să-și bea cafeaua alături de cei doi prezentatori TV, iată că de data aceasta fanii emisiunii au avut parte de o surpriză neașteptată.

Dacă acum două săptămâni Dani Oțil a lipsit de la Neatza pentru că a fost prezent la o cursă de mașini, de data aceasta marele absent al matinalului a fost Răzvan Simion. Prietenul său de-o viață l-a dat de gol la primele ore ale dimineții.

Deși nimeni nu știe ce s-a întâmplat, iubitul Dalianei Răducan cu siguranță are un motiv bine întemeiat pentru a lipsi de la emisiunea pe care o moderează cu atâta drag de mai bine de 13 ani. Din câte ne-a dat de înțeles Dani Oțil, se pare că jumătatea brunetă a matinalului ar fi plecat într-o

„Nimeni nu știe unde a plecat Răzvan, el a zis doar „Eu plec!”. Mai știi când aveai 16 sau 17 ani si spuneai doar „Mamă, eu plec? Nu, pe bune, știe cineva unde e Răzvan? Dacă vine luni bătut, ce ne facem? Oricum e într-un loc unde…Dar Răzvan oare unde-și pune vestele alea? Eu când lipsesc ați văzut, eu zic: „băi, eu merg la cursă.”, a fost comentariul pe care Dani Oțil l-a făcut la adresa colegului său Răzvan Simion.

Ramona Olaru, furioasă pe Dani Oțil la Neatza

Cu toate astea, de departe vedeta ediției de vineri, 4 iunie, a fost Ramona Olaru. Vorbind despre planurile lor din acest sfârșit de săptămână, Florin Ristei s-a declarat entuziasmat și mulțumit de faptul că în acest weekend va cânta la primul eveniment privat din ultimul an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Supărată că s-a simțit neglijată de colegii ei, Ramona a răbufnit la adresa lui Dani Oțil, certându-l că nu s-a interesat și de planurile sale de vacanță. Binențeles, totul a fost în spirit de glumă.

Ramona Olaru: Pe mine de ce nu mă întrebați dacă am vreun plan în weekend? Sunt așa cantitate neglijabilă? Da, am plan, plec la mare, o iau pe Bianca (n.r – prezentatoarea horoscopului din emisiune) și mergem.

Florin Ristei: Păi plouă la mare, e cu tunete și fulgere.

Ramona: Cum să plouă? Eu vin cu vremea și tu-mi spui mie că plouă? Nu plouă.

Florin: Așa am văzut pe aplicație.

Ramona: Ei, aplicația minte!

Dani: Să îți iei o pătură cu tine, nu știi niciodată ce primești la cazare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI