Ce a pățit Ramona Olaru chiar ieri. Vedeta Antenei l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu

de: Năstase Mirabela
15 06. 2022

Ce a pățit Ramona Olaru ieri, în plin cod roșu de furtună. Vedeta de la Antena 1 a povestit unde anume a prins-o ploaia torențială care a făcut ravagii cel puțin în Municipiul București. Ce a povestit asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani în ediția de miercuri a ediției. L-a dat de gol pe iubitul ei, Cătălin Cazacu.

Ce a pățit Ramona Olaru chiar ieri

În timp ce oamenii căutau să se adăpostească de ploaia torențială care a curs în mai multe zone din România și care s-a manifestat cu violență, Ramona Olaru a avut parte de o experiență… nu tocmai plăcută.

Ramona Olaru, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, care, de altfel, amintise în emisiune de faptul că va ploua, „a ignorat” prognoza meteo și s-a aventurat, împreună cu iubitul ei, la o plimbare cu motorul, pe furtună. Propunerea a venit din partea lui Cătălin Cazacu, iubitul ei, iar vedeta a spus cum a trăit experiența.

„Ieri, m-a mâncat în urechi să mă urc pe motor, cu domnul din dotare. I-am spus că o să plouă în maxim o oră și el zicea că ne întoarcem într-o oră. Au trecut trei ore. Ro-Alertul suna, el zicea că nu o să plouă. Ei bine, toată ploaia pe care ați văzut-o pe geam a curs pe mine. Eram în câmp plin… Am zis că nu mă mai urc niciodată pe motor! Mă dor oasele de la recele ploii de ieri. ”, a spus Ramona Olaru în ediția de miercuri a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Meteorologii au anunțat că azi vremea va fi mai bună în cea mai mare parte a țării. Însă pe la munte, în sud și în est s-ar putea să mai plouă puțin, în timp ce temperaturile scad ușor. Sunt prognozate 21 de grade în depresiuni și în Bucovina și 29 de grade în vest și în sud-vest.

În Capitală, azi vremea va fi frumoasă și chiar dacă apar nori pe parcursul zilei, șansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și se va răcori ușor. Temperatura maximă nu va depăși 26 de grade Celsius.

Joi se încălzește, va fi un vânt domol și 29 de grade pe la amiază. Vineri se face și mai cald, iar termometrele vor indica 30 de grade C. Însă sâmbătă, vremea se răcorește, norii se strâng pe parcursul zilei și sunt condiții de averse și descărcări electrice.