Ce a pățit Ramona Olaru azi la Neatza. Asistenta de la Antena 1 s-a vaccinat imediat de urgență

Ce a pățit Ramona Olaru azi la Neatza. Asistenta de la Antena 1 s-a vaccinat imediat de urgență
De ce s-a vaccinat de urgenta Ramona de la Neatza

Ce a pățit Ramona Olaru azi la Neatza. Asistenta matinalului preferat de români, de la Antena 1, s-a vaccinat imediat de urgență. Frumoasa blondină a avut parte de o sperietură de zile mari. Ce s-a întâmplat în mijlocul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Ce animal a mușcat-o pe celebra asistentă TV de degetul de la mână.

Ce a pățit Ramona Olaru azi la Neatza

Clipe de coșmar pentru Ramona de la Neatza. Frumoasa vecină de la Antena 1 a avut parte de o sperietură groaznică. Blondina s-a vaccinat de urgență. Nu, nu împotriva coronavirusului, ci pentru că a fost mușcată de un dihor, chiar în timpul emisiunii care rula pe post. Veselă, optimistă și plină de viață, frumoasa Ramona a vrut să se joace cu animalul din platou, însă nu și-a dat seama de cât de agresiv poate fi acesta. Imediat ce l-a luat în brațe și a reușit să facă o fotografie cu dihorul, micul carnivor a mușcat-o de degetul de la mâna stângă.

După incidentul nefericit, iubita lui Cuza de la Noaptea Târziu s-a panicat și a făcut, imediat, două injecții: vaccinul anti-rabic și pe cel anti-tetanos. Blondina a povestit detaliile peripețiilor sale într-un InstaStory:

„Cum mie îmi plac toate animăluțele pufoase, evident că am luat și dihorul să mă joc cu el, că era foarte drăguț Max (n.r. – numele dihorului). A fost foarte liniștit, dar după aceea și-a băgat colții în degetul meu și și-a băgat pe bune pentru că ne-a luat destul timp să-l desprindem de degetul meu. Și eu și Florin (n.r.- Ristei) ne-am luptat cu el”, le-a povestit Ramona Olaru fanilor de pe Instagram.

Asistenta TV și-a făcut vaccinurile anti-rabic și anti-tetanos

Ramona Olaru și-a păstrat calmul după ce a fost mușcată de dihor și a decis să-și facă vaccinurile anti-tetanos și anti-rabic, pentru a se asigura că totul este în regulă. După emisiune, blondina a mers la o clinică privată din Capitală unde și-a făcut injecțiile respective.

Chiar dacă Ramona are o ușoară fobie de ace, vecina de la Neatza a dat dovadă de mult curaj atunci când s-a prezentat la spital pentru a se vaccina. Momentul a fost imortalizat într-o fotografie, pe care iubita lui Cuza a postat-o în mediu online, spre liniștea urmăritorilor săi.

„Arată doar ca o zgârietură mică, dar, pentru siguranța mea, am zis să-mi fac vaccinurile anti-tetanos și anti-rabicul”, a declarat Ramona Olaru fanilor de pe rețelele sociale, chiar înainte să se vaccineze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI