Ce a pățit Oase la Asia Express sezonul 4. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria emisiunii

Ce a pățit Oase la Asia Express sezonul 4. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria emisiunii
Adevărul despre sezonul 4 din Asia Express. Ce a dezvăluit Oase

Oase a decis să dea cărțile pe față și să spună totul despre sezonul 4 din Asia Express! Co-prezentatorul a dezvăluit că au existat câteva momente de cumpănă pentru toată lumea, iar telespectatorii o să vadă ceva ce nu s-a mai întâmplat în vreun episod de până acum.

Ce s-a întâmplat în sezonul 4 din Asia Express. Oase a spus totul

Asia Express a revenit cu sezonul 4, anume ‘Drumul Împăraților’. Show-ul este unul extrem de greu, plin de provocări, dar Oase a dezvăluit că filmările au fost foarte diferite. Co-prezentatorul a mărturisit că pandemia a schimbat totul.

Pe lângă problemele cu procurarea hranei, concurenții și-au găsit foarte greu transport pentru că mașinile nu circulau ca în trecut. Oase le-a povestit fanilor că acest sezon este mult mai greu față de tot ce au văzut până acum.

„Până acum, mie, din exterior, sezonul ăsta mi se pare cel mai greu. Eu de abia mă descurc pe aici cu mâncarea, de exemplu, sâmbăta, duminica, fiind pandemie în continuare, nu ai unde să te duci.

Efectiv, mănânc pe bordură, și-acum am unde să merg să mănânc, dar e greu pe partea asta și mă gândesc cum prind ei mașini? Că nu circulă nimic!

Am filmat un întreg intro în mijlocul intersecției, stăteam așa, zici că eram la Hollywood. Stăteam și nu trecea nicio mașină. Ah, ba da, mint! Una de Poliție! Noi am fost opriți de Poliție de șase ori.

Am dat actele, totul în regulă. Dar în cursă, dacă te oprește Poliția, ce faci? Mie mi se pare mult mai greu, sincer.”, a transmis Oase pentru fanii show-ului.

Ce a spus Oase despre filmările Asia Express: ‘Nu mai știu nimic’

De asemenea, Oase a dezvăluit că distanțele parcurse de concurenți erau unele foarte mari, așa că prezentatorii petreceau foarte mult timp în mașină pentru a se asigura că totul merge ca la carte. Acesta nu a rămas cu foarte multe amintiri după această experiență grea.

„Distanțele sunt marea mea problemă. Filmăm mult, după care mergem și mai mult. Dacă ar fi să calculez cât timp am stat în mașină și cât am filmat, cred că este echivalent.

Efectiv, toată ziua în mașină. Nu știu, sunt vreo 200-300 de km pe zi. Zilnic filmezi, te dai jos, filmezi…

E nașpa că stai în mașină, adormi, și te trezește cineva ‘Hai! Filmăm!’, nu mai știu niciun oraș cum se numește, nu mai știu nimic.”, a mai spus co-prezentatorul show-ului.

Urmăriți Playtech.ro și pe