Ce a pățit o femeie din Alba Iulia care a pierdut o borsetă cu 5.000 de euro. Polițiștii au intrat pe fir imediat

Ce a pățit o femeie din Alba Iulia care a pierdut o borsetă cu 5.000 de euro. Polițiștii au intrat pe fir imediat
Ce a pățit o femeie din Alba Iulia care a pierdut o borsetă cu 5.000 de euro. Polițiștii au intrat pe fir imediat. Sursa foto: publika.md

O tânără care a pierdut o borsetă cu o mare sumă de bani a avut noroc și a găsit-o. Femeia a reclamat la poliție faptul că a piedut geanta cu suma mare de bani.

Pățania unei femei din Alba Iulia care a pierdut 5.000 de euro. Polițiștii au demarat o anchetă

O femeie a avut norocul să recupereze cei 5000 de euro pe care îi pierduse în parcarea blocului în care locuia. Polițiștii din Alba Iulia au recuperat banii de la un bărbat care a găsit borseta. Acesta, în loc să anunțe autoritățile de găsirea borsetei, a dus-o acasă.

Astfel, după investigația făcută de către polițiști, banii au ajuns înapoi la tânăra neatentă. Polițiștii au descoperit bărbatul care a găsit borseta cu bani după ce au studiat camerele de supraveghere aflate în zonă. Astfel că banii au fost găsiţi la bărbatul care i-a luat fără a anunţa oamenii legii.

Polițiștii i-au înapoiat tinerei suma de bani
Polițiștii i-au înapoiat tinerei suma de bani. Sursa foto: adevarul.ro

Polițiștii din Alba Iulia au rezolvat cazul

Potrivit IPJ Alba, organele de la investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere în ceea ce privește o faptă de însuşirea a bunului găsit. Polițiștii au primit plângerea din partea femeii la sfârşitul săptămânii trecute.

Vineri dimineață, 22 mai, femeia în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro.

Banii erau banii de la nunta tinerei

Tânăra le-a mărturisit poliţiştilor că banii erau de la nuntă și intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta astfel familia bărbatului său. Astfel, la urcarea într-o mașină taxi, purtând în braţe și un copil, femeia a scăpat borseta, chiar în parcarea blocului în care stă.

Cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată în zonă, a fost identificat bărbatul în  vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta plină cu bani şi a dus-o acasă. Suma de bani a fost recuperată de poliţişti şi restituită femeii care îi pierduse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI