Ce a pățit o asistentă medicală la 1 oră după vaccinul anti-covid-19. Cum justifică șeful spitalului

Ce a pățit o asistentă medicală la 1 oră după vaccinul anti-covid-19. Cum justifică șeful spitalului
Cum justifică conducerea spitalului

O asistentă a Spitalului Rădăuți a leșinat la o oră după ce s-a imunizat împotriva coronaviruslui. În urma investigațiilor medicale s-a constatat că vaccinul anti-COVID-19 nu a avut nici o legătură cu starea ei.

Ce a pățit o asistentă medicală la doar o oră după vaccinul anti-covid-19

Astfel, asistenta de la Spitalul Rădăuți a fost supusă unor investigații neurologice și s-a constatat că nu există vreo legătură între faptul că a leșinat și vaccinul de imunizare împotriva COVID-19. S-ar părea că femeia are un istoric de sincopă vasovagală și nu este prima dată când leșină.

”Din punct de vedere medical pe toate analizele efectuate nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leșin și vaccin. Adică pe fond psihic. Doctorul mi-a spus că e foarte bine, că a vorbit cu dânsa de dimineață, nu am înțeles să fie internată, sub observație.

A vorbit la neurologie, de la centrul de vaccinare a plecat de jos din urgențe, a ajuns la neurologie și s-au făcut toate investigațiile. Medicul neurolog care a consultat-o a spus că nu există cauzalitate între vaccin și starea ei. Are 30 și este pe secția medicală” , a declarat pentru Observator, Traian Andronache, managerul Spitalului Rădăuți.

O asistentă a decedat după ce s-a vaccinat anti-COVID

Caz șocant în Portugalia! O asistentă în vârstă de 41 de ani a decedat la două zile după ce s-a vaccinat împotriva coronaviruslui cu vaccinul dezvoltat de compania farmaceutică Pfizer, potrivit Daily Mail.

Sonia Acevedo, asistentă la un spital din Portugalia a decedat chiar în ziua de anul nou. Femeia se vaccinase împotriva coronaviruslui cu 48 de ore înainte să să-și dea duhul. Potrivit surse citate, ea nu a arătat semne de reacții adverse după imunizare.

Tatăl Soniei Acevedo a mai declarat jurnaliștilor portughezi că a primit un telefon, prin care a fost anunțat că fiica lui a fost găsită moartă în ziua de ajun în jurul orei 11 dimineața.

”Era în regulă. Nu avusese probleme de sănătate. Avea vaccinul Covid-19, dar nu avea simptome. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a dus la moartea fiicei mele”, a declarat tatăl asistentei, Abilio Acevedo.

Șefii asistentei portugheze au confirmat că aceasta a fost vaccinată pe data de 30 decembrie și au spus că nu știu ca femeia să fi prezentat efecte secundare adverse, nici când a fost vaccinată și nici în perioada apropiat următoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI