O asistentă a murit după ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a întâmplat totul

O asistentă a murit după ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a întâmplat totul
Femeia a murit a doua zi dupa ce s-a vaccinat

O asistentă a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-covid. Momente tragice, cum s-a întâmplat totul, citiți în articolul de mai jos.

O asistentă a decedat a doua zi după ce a fost vaccinată anti-COVID. Familia așteaptă autopsia

O asistentă din Portugalia a murit la două zile după ce s-a vaccinat anti-COVID-19. O asistentă portugheză, în vârstă de 41 de ani, a murit la două zile după ce a primit vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Tatăl ei spune că ”vrea răspunsuri”. Povestea dramatică a fost publicată de jurnaliștii de la DailyMail.

Sonia Acevedo a suferit o ”moarte subită” chiar în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după vaccinare. Mamă a doi copii, femeiea lucra la pediatrie la un spital din Porto. Sonia Acevedo nu a avut efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată. Familia asistentei moarte în condiții suspecte așteaptă o autopsie cât mai repede posibil.

Familia vrea să cunoască cauza morții

Era în regulă. Nu avusese probleme de sănătate. Avea vaccinul Covid-19, dar nu avea simptome. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a dus la moartea fiicei mele”, a declarat tatăl tinerei asistente, Abilio Acevedo.

Șefii asistentei au confirmat că femeia decedată a fost vaccinată împotriva COVID-19 la 30 decembrie și au declarat că nu au fost anunțați despre niciun ”efect nedorit” atunci când a fost vaccinată sau în orele imediat următoare.

Moartea asistentei a fost una subită

În ceea ce privește moartea subită a unui asistent de la IPO-ul din Porto la 1 ianuarie 2021, Consiliul de administrație confirmă evenimentul și exprimă regret sincer familiei și prietenilor în certitudinea că această pierdere se simte și aici. Explicația cauzei morții va urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe”, informează Institutul Portughez de Oncologie.

Sonia Acevedo a lucrat la IPO Porto, o instituție națională și internațională de sănătate de referință în tratamentul cancerului, cercetare și educație, de mai mult de 10 ani. Asistenta cu familia ei în Maia, lângă Porto, dar a murit la partenerul ei din Trofa, localitate situată la o jumătate de oră de mers cu mașina la nord de orașul portughez din nord.

Asistenta anunțase pe Facebook că s-a vaccinat

După vaccinare asistenta își schimbase imaginea de profil pe Facebook cu un selfie cu o mască de față și mesajul: ”Covid-19 vaccinat”. Tatăl ei a mai spus presei portugheze că a primit un telefon care l-a anunțat că a fost găsită moartă în jurul orei 11 dimineața, vineri dimineață, după ce au mâncat împreună în ajunul Anului Nou.

Fiica mea a plecat de acasă și nu am mai văzut-o în viață”, a precizat tatăl asistentei. Vania Figueredo, fiica asistentei, a declarat că mama sa nu s-a plâns decât de disconfortul ”normal” din zona în care a fost înțepată, altfel fiind foarte bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI