Ce a pățit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: ”Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta”

Ce a pățit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: ”Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta”
Ce a pățit Nicu Alifantis

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se află în centrul unui scandal de proporții. Artistul a contestat restricțiile și a declarat că este convins că situația pandemiei nu este chiar așa cum o prezintă autoritățile.

Ce a pățit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman

Cu câteva zile în urmă, Dan Bittman a făcut câteva declarații care au devenit ulterior virale. În cadrul unui interviu, artistul a contestat restricțiile impuse de autorități.

”Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți (…) Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante și dezumanizante”, a declarat Bittman într-un interviu pentru Gândul, potrivit WOWbiz.ro.

Ce a pățit Nicu Alifanstis după ce i-a luat apărarea

Nu mulți dintre colegii de breaslă i-au luat apărarea lui Bittman, însă, Nicu Alifantis a postat un mesaj pe pagina lui de socializare.

”Iată că tradiționala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i așa, Dane? Și ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?… Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta!”, a fost mesajul postat de Nicu Alifantis.

În urma acestui mesaj, Nicu Alifantis a rămas de-a dreptul șocat când a văzut cum este criticat, jignit și chiar amenințat.

Mesajele au invadat pagina de socializare a artistului

Pe lângă faptul că lui Nicu Alifantis i s-a spus ”fomist”, în contextul în care atât el cât și Dan Bittman sunt supărați că au pierdut concertele, au fost și unii oameni care au afirmat că ”îndeamnă la revoltă în plină pandemie”.

”Mi se pare chiar o îndemnare la revolta în plină pandemie. E chiar mult mai grav. Iar a lua partea unui astfel de om chiar coleg de breaslă fiind nu-ți produce onoare. De nici un fel”

”S-a alaturat si Alifantis ca ii era mila de Bitman cand canta „Sunt singur pe drum, acum. Sunt singur pe drum”. Acum sunt singuri..impreuna pe drumul nesimtirii si instigarii la nerespectarea masurilor de preventie in plina pandemie. Încă o dovadă că există un echilibru în univers, unde e talent, nu trebuie să fie neapărat și creier”

”Fomiști nu artiști sunteți, nene, e greu pentru toți, unii ies demni din nenorociri ca asta, zdrențele ar călca pe cadavre, în schimb, pentru o ciosvârtă”, au fost câteva din mesajele care îl criticau pe Alifantis.

Mesajul lui Nicu Alifantis pentru Dan Bittman
Mesajul lui Nicu Alifantis pentru Dan Bittman
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI