Ce a pățit Mirela Vaida după ce a dansat pe masă la Te Cunosc de Undeva. Ce problemă a avut

Ce a pățit Mirela Vaida după ce a dansat pe masă la Te Cunosc de Undeva. Ce problemă a avut
Ce a pățit Mirela Vaida după ce a dansat pe masă la Te Cunosc de Undeva

Când nu este gazda emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida filmează pentru ”Te cunosc de undeva”, acolo unde își întinde limitele la maximum. În cea mai recentă ediție, vedeta Antena 1 a interpretat una dintre melodiile lui Gwen Stefani, motiv pentru care a fost nevoită să danseze pe masă, în fața juraților. Înainte de a intra pe scenă însă a recunoscut că este pusă în mare dificultate de coregrafia piesei.

Mirela Vaida, dans pe masă la Te cunosc de undeva

Sâmbătă seară, Mirela Vaida a avut parte de o transformare dificilă la ”Te cunosc de undeva”. Așa cum a făcut și până acum, și-a dus la capăt numărul și a impresionat cu talentul său actoricesc, chiar dacă a întâmpinat unele probleme.

„O piesă mișto, hit. Nu am rezistență, nu am antrenament fizic și pe mine mă dă peste cap. Nu-mi găsesc suflu după piesă”, a declarat Mirela Vaida înainte de a urca pe scenă.

Prezentatoarea TV a trebuit să intre în pielea lui Gwen Stefani și a reușit. Deși a pășit temătoare pe scenă, a dus la capăt un număr de excepție.

„Mi-a plăcut că ai făcut două voci. Știu că a fost presiune pe tine, dar ai reușit”, a comentat Ozana Barabancea.

De asemenea, și Cristi Iacob, profesorul de actorie al show-ului, a fost uimit de prestația Mirelei și i-a adresat numai cuvinte de laudă.

„Un moment excelent. Ai avut bucurie, ți-a plăcut momentul, a fost foarte frumos”, a spus Cristi Iacob.

Andreea Bălan a fost dură cu moderatoarea 

Mai dură a fost Andreea Bălan, dat fiind că piesa interpretată de moderatoare a avut parte de coregrafie, aici fiind fileul ei. Jumătatea trupei Andre a mărturisit că Mirela evoluează de la o ediție la alta, dar i-a displăcut faptul că nu s-a sincronizat în toate momentele cu baletul.

„Îmi place atitudinea ta. Cânți, dansezi, evoluezi. Mi-ar fi plăcut să fii mai mult în sincron, dar show-ul a fost spectaculos”, a declarat Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI