Ce a pățit Mircea Lucescu stând acasă. Fiul lui spune adevărul: ”Simțea că se duce!”

Mircea Lucescu are un start de sezon foarte bun la Dinamo Kiev

La 75 de ani, Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea și a decis să revină în antrenorat, după 18 luni de pauză. A semnat cu Dinamo Kiev și are un start excelent de mandat, încununat cu o calificare în grupele Ligii Campionilor. Decizia lui „Il Luce” este sprijintă și de fiul său. Ba mai mult, Răzvan Lucescu a explicat că tatăl său nu s-a simțit deloc bine în perioada în care s-a desprins de antrenorat.

Mircea Lucescu, start excelent la Dinamo Kiev. E pe primul loc în campionat și calificat în grupele Ligii Campionilor

„Am vorbit cu el când a plecat la Kiev. Mi-a cerut și mie părerea. Eu n-am stat niciodată să-mi calculez pașii. Pe când el știe foarte bine de ce face un lucru. Știe că după aceea mai are două mutări de făcut. Mie îmi place să trăiesc experiența și niciodată n-am regretat decizia pe care am luat-o, fie că a fost bună, fie rea.

Răzvan Lucescu antrenează în Arabia Saudită, la Al Hilal

De ce s-a întors tata în fotbal? În antrenorat? Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om. Nu mai era el, cădea și avea nevoie să se întoarcă pe teren. Avea nevoie de o provocare. N-a fost deloc ușoară alegerea lui. A mai avut oferte, dar aici era un cub de avergură, o șansă foarte tare, iar asta l-a încărcat și motivat. Acum îl vedeți că e schimbat, e întinerit!”, a povestit Răzvan Lucescu la GSP Live.

Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina, cu 14 puncte după primele șase etape. A câștigat Supercupa Ucrainei sub comanda lui Mircea Lucescu, după o victorie cu Șahtior Donețk. De asemenea, s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, fază a competiției în care le va înfrunta pe FC Barcelona, Juventus și Ferencvaros. Dinamo Kiev – Juventus va avea loc marți, de la ora 19:55 a României. În schimb, ultrașii lui Dinamo Kiev nu uită trecutul lui Lucescu la Șahtior și îi cer demisia la fiecare meci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI