Ce a pățit Grigore Leșe după ce a fost oprit de polițiști, în trafic: „Mi-a cerut iertare cu smerenie” (exclusiv)

Ce a pățit Grigore Leșe după ce a fost oprit de polițiști, în trafic: „Mi-a cerut iertare cu smerenie” (exclusiv)
Ce a patit Grigore Lese dupa ce a fost oprit de politisti, in trafic

Grigore Leșe nu are nevoie de niciun fel de prezentare, deoarece este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți interpreți de muzică populară de la noi din țară. Faimosul prezentator TV a povestit, recent, prin ce peripeții a trecut în trafic, atunci când a fost oprit de către oamenii legii. Ce a pățit marele cântăreț.

De ce a fost oprit Grigore Leșe în trafic

Grigore Leșe este unul dintre cei mai reputați interpreți de muzică populară dinn România. A fost un bun profesionist încă din anii adolescenței, când și-a setat ca obiectiv principal obținerea carnetului de șofer.

Acum mai bine de 40 de ani, Grigore Leșe a vrut să le demonstreze tuturor că este un bărbat capabil și matur, reușind să obțină permisul de conducere. Faimosul cântăreț de muzică populară a absolvit cursurile Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, iar seriozitatea cu care a tratat facultatea s-a revăzut și la examenul de conducere, pe care l-a trecut cu brio.

Cu toate acestea, reputatul artist de muzică populară a avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când a revenit la volan în oraşul natal, la Târgu Lăpuş. Cunoscutul prezentator Grigore Leșe a mărturisit că a fost oprit de către polițiști, deoarece ar fi fost suspectat de faptul că ar fi consumat băuturi alcoolice la volan, fiind un cunoscut amator de horincă.

„Ei bine, când m-au văzut miliţienii, că pe vremea aia aşa se numeau, nu poliţişti ca astăzi, conducând maşina prin Lăpuş, au început să-şi facă cruci mari. Ba unii dintre m-au şi oprit să mă verifice. Acum trebuie să recunosc că mă ştiau prieten cu horinca. Acum au fost câte unii care m-au făcut beţiv, alţii care m-au făcut nebun.

Cum am scris şi în cartea mea şi a lui Răzvan Bucuroiu, „Chipurile umilinţei”, mi-a dat Dumnezeu şi ce n-am meritat şi pentru asta trebuie să-i mulţumesc în fiecare zi!”, a povestit Grigore Leşe, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Au fost câte unii care m-au făcut beţiv, alţii care m-au făcut nebun!”

Faimosul cântăreț a mărturisit că printre milițienii care l-au oprit pe dreapta se afla și un om al legii care și-a cerut scuze pentru comportamentul său neadecvat:

„Omul ăsta a venit într-o zi sau nu ştiu cum s-a întâmplat exact, şi şi-a cerut scuze. Mi-a spus direct că a făcut şi el la viaţa sa lucruri rele la viaţa sa, că a dat amenzi şi altele, dar mi-a cerut iertare cu smerenie. Iar asta nu se poate uita!”

În perioada sărbătorilor de iarnă, Grigore Leșe mărturisește că are o tradiție la care nu renunță niciodată. Indiferent de greutăți sau situații, cântărețul de muzică populară face tot posibilul de a se întoarce acasă, în fiecare an.

„Chiar dacă programul a devenit destul de încărcat şi conduc şi azi, la 67 de ani, prin mai toată ţara, încerc să nu uit nici de cele ale mele. Şi când zic de ale mele include şi mânăstirea aceea!”, a mai spus celebrul artist Grigore Leşe pentru sursa citată anterior.

De asemenea, Grigore Leșe vizitează, an de an, Mânăstirea Rohia, unul dintre locurile cele mai dragi sufletului său. Aici, tatăl său a lucrat la montarea geamurilor și vitraliilor lăcașului de cult. De asemenea, pe Grigore Leșe îl leagă o frumoasă prietenie cu Justinian Chira, fostul episcop al locului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI