Ce a pățit Gina Pistol când ce a revenit la Chefi la cuțite. Vedeta a mărturisit tot

Gina Pistol a revenit în noul sezon „Chefi la cuțite”, la doar câteva luni după ce a devenit mama unei fetițe. Iubita lui Smiley a anunțat de ceva timp că va reveni la cârma show-ului culinar, postând imagini de la filmări, pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Gina Pistol când ce a revenit la Chefi la cuțite

Gina Pistol s-a retras din show în sezonul trecut, locul ei fiind luat de Irina Fodor, cea care prezintă și „Asia Express”.

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol, înainte de a se retrage de pe micile ecrane.

Deși i-a dedicat fiicei sale Josephine toată atenția, se pare că blondinei îi lipseau momentele petrecute alături de colegii săi și concurenții de la „Chefi la cuțite”.

După mai bine de șase luni de când a devenit mamă, Gina Pistol a revenit în platoul Antena 1 și a publicat mai multe imagini de la filmări. De asemenea, ea a făcut și primele declarații despre momentul în care și-a reluat activitatea profesională.

”Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol a povestit cum a fost înșelată

În prezent, Gina Pistol este o femeie împlinită, mai ales după ce ea și Smiley au devenit părinți pentru prima dată. Cu toate acestea, vedeta tv a avut parte și de momente mai puțin plăcute în viață.

Într-un interviu acordat emisiunii „Dincolo de aparente”, Gina Pistol a povestit cum a fost înșelată de unul dintre foștii ei iubiți cu cea mai bună prietenă a ei. La vremea respectivă, prezentatoarea tv a suferit enorm după ce a aflat.

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI