Momente cumplite pentru Gina Pistol: ‘Am avut hemoragii foarte mari’

Momente cumplite pentru Gina Pistol: ‘Am avut hemoragii foarte mari’
Gina Pistol a fost la un pas sa piarda sarcina

Gina Pistol este extrem de fericită de când a devenit mamă pentru prima oară în martie 2021. Deși fiica ei Josephine îi aduce multă bucurie, vedeta a trecut prin mari chinuri în sarcină, având dureri pe care nu i le-a spus nici măcar mamei sale.

Gina Pistol, la un pas să piardă sarcina

Pe 9 martie 2021, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical atunci când ea și iubitul ei Smiley au devenit părinți pentru prima dată. Fiica lor Josephine este o fetiță de nota 10, cuminte și iubită de toată lumea. Chiar dacă cele două vedete se bucură acum de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, lucrurile nu au fost mereu roz.

Recent, Gina Pistol a dezvăluit că a avut probleme serioase pe parcursul celor 9 luni de sarcină și a experimentat dureri de care nici măcar mama blondinei nu a știut. Fosta prezentatoare de la Asia Express a declarat că nu și-a împărtășit suferința cu nimeni, pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții’, a declarat Gina Pistol, notează cei de la VIVA.

Părinții Ginei Pistol au aflat în presă de sarcina blondinei

Gina Pistol a mărturisit că a avut un mare of, acela că mama și tatăl ei au aflat din presă faptul că fiica lor va avea un copil, lucru care a deranjat-o foarte tare.

Iubita lui Smiley nu a anunțat pe nimeni că este însărcinată în primele luni, deoarece i-a fost teamă să nu piardă sarcina, având în vedere analizele și examinările la care era supusă regulat, pentru a verifica dacă totul este în regulă.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri… Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem.”, a mai declarat Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI