Ce a pățit fosta soție a lui Mihai Mitoșeru. Vestea tristă pe care a primit-o

Ce a pățit fosta soție a lui Mihai Mitoșeru. Vestea tristă pe care a primit-o
Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, trece plin clipe grele. Ce veste a primit

Noemi Mitoșeru trece prin momente foarte grele. Fosta soție a prezentatorului de televiziune a decis să dea în judecată compania pentru care a lucrat, anume Tarom. Aceasta nu dă înapoi atunci când vine vorba despre drepturile sale și încearcă din răsputeri să aibă parte de ce își dorește.

Naomi Mitoșeru trece plin clipe grele. Ce a aflat de curând aceasta

Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să își spună adio după 13 ani. Fiind stewardesă, partenera prezentatorului de televiziune era extrem de îndrăgostită de cariera sa, astfel că starul era nemulțumit pe atunci pentru că ea își dedica mult timp locului de muncă. Nici aici nu și-a găsit liniștea, căci fosta soție se confruntă cu un proces dus împotriva unei companii foarte mari, anume Tarom.

Termenele s-au succedat unul după altul, dar fără a da o decizie în privința lui Noemi Mitoșeru și procesului pe care îl duce cu Tarom. În urmă cu doi ani, stewardesa a avut mai multe nemulțumiri în legătură cu o sumă de 1000 de lei și a decis să meargă până la tribunal pentru a obține ceea ce își dorește. Aici s-a confruntat cu avocații companiei ce și-au făcut foarte bine treaba, așa că nu s-a rezolvat totul repede și frumos precum credea fosta soție a prezentatorului de televiziune.

Noemi Mitoșeru a pierdut procesul. Ce veste dureroasă i s-a dat

Ținând cont că s-a ajuns la executare silită, Tarom a contestat decizia. S-a dat, în sfârșit, un răspuns din partea magistraților, astfel că Noemi Mitoșeru a pierdut procesul și va plăti sumele de bani menționate în dosar doar dacă nu va decide să facă recurs. Fosta soție a prezentatorului o să fie obligată să scoată din buzunar bani frumoși dacă nu se decide să meargă mai departe cu acest proces pe care îl duce cu o companie la care a lucrat în trecut.

”Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatoarea COMPANIA NAŢIONALĂ DE TRANSPORTURI AERIENE ROMÂNE TAROM SA în contradictoriu cu intimata MITOŞERU NOEMI. Anulează în parte Încheierea de stabilire a creanţei din data de 08.08.2019 emisă în dosarul de executare nr….. precum şi actele de executare subsecvente, în ceea ce priveşte suma de 991 lei.

Admite în parte cererea de întoarcere a executării silite şi obligă intimata să restituie contestatoarei suma de 991 lei. Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 10.05.2021.”, este decizia judecătorilor, obținută de Cancan.