Mihai Mitoșeru, dat de gol de propria mamă. Ce spune despre femeia cu care ar fi înlocuit-o pe Noemi, după divorț EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru, dat de gol de propria mamă. Ce spune despre femeia cu care ar fi înlocuit-o pe Noemi, după divorț EXCLUSIV
Mihai Mitoseru, dat de gol de propria mama

S-au iubit timp de 13 ani cu patimă, s-au căsătorit, au divorțat, iar cei care i-au cunoscut așteaptă acum marea împăcare… Este vorba despre Mihai Mitoșeru și deja celebra lui iubită Noemi, pentru care mama prezentatorului nu are decât cuvinte de laudă. Deși s-a scris că Mihai ar avea o altă relație și că ar fi uitat-o deja pe femeia care i-a fost atâția ani alături, Camelia Mitoșeru dezminte aceste zvonuri și susține că încă se mai vizitează cu fosta ei noră.

Mihai Mitoșeru, relație complicată

În urmă cu o lună, Mihai Mitoșeru era prezent într-o emisiune de televiziune unde povestea cum a întâlnit o fată care l-a uimit cu însușirile ei. Cu toate acestea, prezentatorul TV s-a speriat de cât de bine se înțelegea cu aceasta, așa că a simțit imediat nevoia de o pauză.

“Am vorbit cu niște fete la telefon când eram în izolare, normal că am vorbit. Am cunoscut o fată și fata e ok, chiar e prea ok și mă sperie, pentru că anul ăsta m-am obișnuit și eu să fiu singur. I-am zis de 4 zile lasă-mă un pic în pace că m-am speriat. Tu ești prea ok și eu sunt nebun. Lasă-mă în nebunia mea”, declara prezentatorul de televiziune, în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D. 

Mama lui Mihai Mitoșeru speră la o împăcare cu Noemi

În urma acestor declarații publice făcute de către Mihai, Camelia Mitoșeru, mama acestuia, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că fiul său este singur și că ține în continuare legătura cu fosta sa soție:

“Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat?

Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este dragă de ea, îmi place. Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”.

Camelia Mitoșeru, probleme de sănătate

La mijlocul lunii februarie, Camelia Mitoșeru a trecut printr-o mare cumpănă. Celebra actriță a ajuns de urgență pe masa de operație din cauză că medicii au fost nevoiți să o opereze pe creier pentru înlăturarea unui meningiom. Pentru câteva săptămâni, aceasta a trebuit să renunțe la viața sa agitată și la lumina reflectoarelor după care tânjește enorm:

“Sunt foarte bine acum, sunt la medic, la control. În perioada asta nu am ținut niciun fel de regim, doar am fost atentă la alimentație și cam atât. Nici distanțe mari nu prea am mers de frică să nu amețesc, doar până la colțul blocului și cam atât. Am fost rasă în cap, dar acum văd că îmi crește părul, sunt toată albă în cap, dar după ce o să mă vopsesc o să fiu ca nouă la loc”.

Totodată, Camelia Mitoșeru ne-a mai mărturisit și faptul că în această perioadă grea din viața sa, omul de nădejde a fost nimeni altul decât fiul său, Mihai:

“În perioada asta, cât eu am fost atât de bolnavă, Mihai a fost dat emoțional peste cap. În momentele grele el mă ținea de mână și mă susținea, ba mai mult a dormit și la mine să mă vegheze”.

De ce s-au despărțit Mihai Mitoșeru și Noemi

Mihai Mitoșeru susține că motivul despărțirii de soția sa a fost unul comun, nimic scandalos, nimic despre infidelitate sau alte astfel de neînțelegeri. Acesta susține că obișnuința a dăunat relației lor și că acesta a fost motivul pentru care au decis să se separe.

Prezentatorul a mai explicat că nici el nici soția lui nu au fost hotărâți să ia măsuri pentru a elimina această problemă, deși sentimentele lor încă ar mai exista. Rămâne de văzut dacă dorința arzătoare a Cameliei Mitoșeru se va îndeplini sau nu…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI