Ce a pățit Florin Salam din cauza colegilor săi, dar și a interlopilor. A spus adevărul, după ani de chin

Ce a pățit Florin Salam din cauza colegilor săi, dar și a interlopilor. A spus adevărul, după ani de chin
Ce a pățit Florin Salam din cauza colegilor săi, dar și a interlopilor

Florin Salam a făcut declarații neașteptate despre dependența sa de alcool și pățaniile în care a fost implicat din cauza interlopilor. Manelistul și-a deschis sufletul în fața fanilor în podcastul lui Damian Drăghici.

Florin Salam a dezvăluit ce a pățit din cauza colegilor și a interlopilor

Florin Salam a dezvăluit că a devenit dependent de alcool și chiar a ajuns să se interneze din cauza problemelor cu interlopii, create chiar de colegii de breaslă. El a lăsat să se înțeleagă că unii lăutari l-au vorbit de rău pe la diferiți oameni influenți. Manelistul a explicat și că în astfel de momente a vrut să se lase de muzică.

„Am vrut să mă las de muzică din cauza răutăților. Am avut bețe puse-n roate chiar din branșa noastră, de lăutari, de muzicanți. Mai mult decât din alte părți. Eu mă gândeam: oamenii normali, pe mine mă iubesc. Șmecherii mă iubesc pentru că eu îi răcoresc. Am văzut oameni reci pe care i-am făcut să plângă și nu se așteptau nici ei. Am avut bețe în roate de la niște oameni care tot vedeau cum urc. Urcam și poate eu nu mai realizam, pentru că atunci când îți place ceva, te gândești doar la ce faci.

Și ei, cu o vorbă-două, au reușit să îi supere pe oameni cu anumite discuții care le făceau ei, neadevărate. Și atunci, m-au tratat un pic altfel niște persoane care deja aveam suflet pus acolo. Am suferit pe tema asta, că puteam să spun: pe dreptatea mea există lege… Nu, eu sufeream mai mult pentru că nu înțelegeam de ce, de unde a apărut treaba asta…Asta a fost o suferință psihică care mi-a cauzat multe… Mă apucasem foarte mult să beau! Prostii!!… Am ajuns și la spital. Pentru că eu sunt un om care suferă”, i-a povestit Florin Salam lui Damia Drăghici.

„Preferam să beau ceva să pot rămâne la același nivel” 

Cel mai probabil, acesta face referire la perioada în care s-a internat într-o clinică din Viena. Atunci, el a motivat în fața publicului că ar avea probleme cu gâtul. La întoarcele, el a rămas o perioadă în pauză vocală. La scurt timp, și-a schimbat aproape toți oamenii din formație, a renunțat la impresar, apoi a revenit pe scenă.

„Uneori te duci și cânți, poate te doare gâtul, normal trebuie să dai un ton-două mai jos, să cânți și tu cum poți, că oricum ești Florin Salam, îți faci treaba și ai plecat. Nu, frate, eu m-am chinuit, beam ceva ca să pot, decât să dau un ton-două mai jos. Preferam să beau ceva să pot rămâne la același nivel, să-mi fac datoria față de om. Am avut momente când m-am gândit dacă merită să fac așa ceva!

Se merită ca în noaptea asta să beau sticla aia doar să pot să cânt, să se simtă lumea bine? Puteam să vin, să stau două ore, să iau banii și să plec. Se întâmpla de multe ori să iau o sacoșă de bani și când ajungeam acasă, plângeam! După ce împărțeam banii cu băieții, plângeam. Spuneam că eu nu merit banii ăștia, pentru că nu am cântat nici de sfert din ei”, a mai povestit el.

Urmăriți Playtech.ro și pe