Diana Șoșoacă, gest ireal în fața oamenilor. Nu a interesat-o nimic altceva

Diana Șoșoacă, fără mască de protecție, în mulțime

Diana Șoșoacă a fost prezentă la protestul minerilor unde, senatoarea a demonstrat încă o dată că nu ține cont de regulile impuse în contextul pandemiei.

Diana Șoșoacă, fără mască la protestul minerilor

Diana Șoșoacă a fost prezentă în Valea Jiului la protestul minerilor care a avut loc zilele trecute. Senatoarea a demonstrat încă o dată că îi place să facă baie de mulțime, indiferent de situație și de context.

Șoșoaca este cunoscută pentru faptul că nu este de acord și se opune măsurii de a purta măsca de protecție, regulă impusă de autorităti, în contextul pandemiei de coronavirus. Conform acestora, masca de protecție trebuie purtată inclusiv în spațiile publice aglomerate, nu doar în spațiile închise. Aflată în mijlocul ortacilor, Diana Șoșoacă a făcut baie de mulțime, iar masca i-a lipsit cu desăvârșire de pe față.

Senatoarea este mereu prezentă în mijlocul mulțimii, atunci când are loc un protest. Așa s-a întâmplat și de aceasta dată, când politicianul s-a deplasat la Lupeni pentru a-i suține pe mineri si unde a ținut si un discurs împotriva guvernanților. Totodata, politicianul le-a promis minerilor rezolvarea problemelor cu care aceștia se confrunta, susținând că există soluții pentru inconvenientele lor.

Senatoarea, îndemn la renunțarea măștii de protecție

Cuprinsă de furia momentului, senatoarea nu a ținut cont de faptul ca se află în mulțime, în plină pandemie de coronavirus si nu se protejează nici pe ea, nici pe cei din jurul ei. Mai mult, aceasta s-a pupat și îmbrățișat cu unele dintre soțiile minerilor prezente la protest și le-a promis acestora tot sprijinul ei.

Diana Șoșoacă susținea că nu mai există pandemie nici în România, nici în lume și pe tot parcursul vizitei sale la protest, senatoarea nu a purtat mască și a cerut și celor prezenți să renunțe la purtarea măștii. Minerii au primit-o cu brațele deschise, ca pe o adevărată salvatoare a lor și au aplaudat discursul avocatei.

Nu mai există pandemie în România, cum nu mai există la nivel mondial. (…) Hai, jos masca pentru că nu are rost, a strigat Diana Şoşoacă mulțimii prezente.

Minerii își vor primi banii, anunțul făcut de ministrul Turcan

După mai multe zile de protest, minerii din Valea Jiului au primit asigurări din partea autorităților că își vor primi salariile restante. Guvernul a găsit o soluție pentru a aloca bani, astfel încât să li se plătească acestora drepturile salariale restante, dar și alte beneficii precum tichetele de masă și decontarea transportului.

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a dat asigurări minerilor că se vor acoperi salariile pe trei luni. Ministrul a subliniat faptul că în zilele de 25 și 26 ale lunii curente, minerii își vor putea încasa salariile restante și restul beneficiilor.

Este vorba despre 3.000 de oameni care lucrează în minele din Valea Jiului, dar și alți 1.000 din activitatea de energie și cei 70 de mineri care au protestat în subteran, dupa cum declara chiar Raluca Turcan.

Îmi exprim speranța ca minerii să înceteze greva să iasă la suprafață, să nu mai gândească varianta intrării în greva foamei, declara ministrul, în urmă cu câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI